Radio Simplu

Gabriela Cristea, desființată după nunta Adelinei Pestrițu! Raluca Bădulescu i-a criticat dur ținuta! La fel și atitudinea lui Tavi! ”Arată ca un clovn”

Gabriela Cristea s-a numărat printre invitatele Adelinei Pestrițu la nunta ei, de sâmbăta trecută, cu Virgil Șteblea! Din păcate, ținuta pe care prezentatoarea TV a ales-o pentru eveniment nu a fost pe placul criticilor de modă, care au ținut să îi taxeze apariția.

Raluca Bădulescu a vorbit, în stilul ei, despre alegerea vestimentară a Gabrielei, pe care a considerat-o nefericită pentru o petrecere de acest nivel.

”Aș fi pus o rochie mai lungă. Nu este o ținută de nuntă ce poartă Gabi, este o vestimentație de cocktail, aș fi ales altceva. La nuntă, trebuie să fii un pic mai prețios, indiferent de genul tău vestimentar. Măcar, dacă ține atât de mult la modelul acesta, deși nu știu ce i-o plăcea atât de mult, dar mă rog, măcar să fi fost lungă și să fi fost fusta lucrată pe bie, să prindă o linei care să curgă un pic. Ar fi subțiat vizual și talia! Din punctul meu de vedere, genul acesta de ținută pătrățește, mâna este pătrată, fiindcă este prea scurtă, iar talia nu este suficient marcată. Dacă observați în imagini, Gabi s-a băgat după Tavi în poză, să pară mai slabă! Știu și șmecheria asta, când mă duc undeva și sunt mai lată, uite-mă, ce mă ascund după cel din fața mea. Adică, l-a băgat pe bărbati-su la înaintare… cunoaștem genul acesta de truc”, a spus Raluca într-un live exclusive pe WOWbiz.ro.

. ”În privința lui Tavi, ce să zic, arată ca un clovn, am spus-o. Cei clovneria asta, ori el vrea să arate că este haios? Mor pe haioșii ăștia…Măi, bărbații nu trebuie să fie haioși, că nu sunt Stan și Bran, Clonda nu-i Mr. Bean! Are și un aer de ăsta…A pozat așa… (n.r.cu dinții la vedere). Pe această cale, aș vrea să mai spun ceva! Am văzut că Tavi și Gabi sunt activi pe Instagram și postează cu hastagul victorienii, știu că este de la numele primei fetițe, dar nu îmi place. Le spun așa…Nu mai pozați în victorienii, că…ce? Însă dacă tot o fac, să acorde o mai multă atenție imaginii, de fapt un pic. Nu-mi place”, a conchis jurata.

Loading...