Radio Simplu

Gabriela Cristea a ajuns cu fetițele la spital. Ce s-a întâmplat cu cele mici:

Gabriela Cristea și Tavi Clonda sunt doi părinți responsabili ce au mare grijă de fiicele lor. Chiar dacă sunt mai mereu atente cu cele mici, iată că mezina familie are o problemă de sănătate și au ajuns la medic.

Tavi Clonda și Gabriela Cristea se ocupă foarte bine de cele două fiice ale lor și fac tot posibilul să nu le lipsească nimic. Aceștia au ales să își împartă foarte bine activitățile zilnice astfel încât cele mici să fie mereu atent supraveghetate, însă problemele de sănătate nu țin cont de acest lucru.

Soțul Gabrielei Cristea a postat recent pe pagina sa de socializare că se află cu cele mici la spital, însă se pare că nu este un motiv de îngrijoare. Cântărețul a menționat că au dus-o pe mezina familiei la un control, dar cu ei a mers și fiica mai mare ca pare foarte încântată de rolul de medic.

Acesta s-a așezat pe scaunul doctorei care o consulta pe surioara sa și pentru câteva momente a intrat în rolul acesteia. Se pare că îi place foarte mult acest lucru și poate că peste câțiva ani va ajunge medic.

Doctorul i-a prescris, cel mai probabil, celei mici un tratament, iar în curând se va însănătoși.