Radio Simplu

Fructul care curăță arterele. Combină-l cu acest condiment

După cum cu siguranță știi, colesterolul mărit se află la baza unor dintre cele mai grave afecțiuni cardiovasculare. Dacă analizele tale de sânge indică faptul că acest indicator este deasupra limitei superioare, încearcă acest remediu naturist pentru colesterol mărit, ale cărui efecte sunt vizibile în 40 de zile.

Ce se întâmplă în organism atunci când colesterolul este peste limita admisă

Colesterolul mărit are drept consecință obstruarea arterelor. Simptomele arterelor obstruate sunt durerea în piept, respirația greoaie, palpitații, slăbiciune, amețeli, grețuri sau transpirație abundentă. Blocarea arterelor se face vinovată, printre altele, de crize cardiace și de accidente vasculare cerebrale.

Cum acționează acest remediu naturist pentru colesterol mărit

Ingredientele care intră în compoziția remediului despre care vom vorbi în cele ce urmează sunt usturoiul și lămâia.

Usturoiul este bogat în antioxidanți care ajută la regenerarea celulelor. În combinație cu lămâia, usturoiul curăță vasele sanguine și le întărește pereții, favorizând reducerea nivelurilor colesterolului rău.

În consecință, acest remediu îmbunătățește circulația, scade tensiunea arterială și, în plus, ajută și la pierderea câtorva kilograme.

Cum se prepară remediul care ajută la scăderea colesterolului

Pentru a-l obține, ai nevoie de două dintre cele mai banale ingrediente: 4 căței de usturoi și 4 lămâi de mărime medie. De asemenea, vei mai avea nevoie de 1 litru de apă fiartă.

Mărunțește usturoiul și taie lămâile și adaugă peste ele puțină apă fiartă. Introdu totul într-un mixer și amestecă până obții o compoziție omogenă. Împarte această compoziție în 3 părți egale și umple 3 recipiente.

Completează recipientele cu apă fiartă, acoperă-le și lasă-le la frigider 3 zile. După scurgerea celor 3 zile, strecoară licoarea și păstreaz-o în continuarea la rece până o termini de consumat.

Cum trebuie administrat remediul-minune pentru a acționa rapid
Principala calitate a acestui remediu naturist pentru colesterol mărit este aceea că acționează foarte rapid, mai exact în 40 de zile. Pentru aceasta, trebuie să fie administrat corect.

Ia zilnic una-două linguri din această licoare înaintea fiecăreia dintre cele 3 mese principale. Dacă nu resimți niciun efect secundar, poți mări doza. Aceasta înseamnă să bei câte 50 ml zilnic, distribuiți în 3 reprize.

Poți urma această cură o dată pe an.

Ce contraindicații are remediul naturist care scade colesterolul

Contraindicațiile se aplică doar în anumite cazuri, cum ar fi cele ale pacienților care au montate stenturi, care au suferit o intervenție de bypass sau angioplastie cu balon.

În orice caz, nu-ți administra niciun remediu naturist până nu ai acordul medicului curant.

Reguli de igienă a vieții pentru a ține colesterolul sub control

Pe lângă remediul pe care care ți l-am propus mai sus, pe lângă eventualul tratament pe care ți-l poate prescrie medicul, te-ar mai ajuta și:

– Renunțarea la fumat sau cel puțin reducerea numărului țigărilor;

– Practicarea unei activități fizice regulate cel puțin jumătate de oră pe zi;

– Evitarea stresului.

Ai folosit până acum acest remediu naturist pentru colesterol mărit? Dacă nu, la ce tratamente naturiste ai apelat pentru a-ți regla nivelul de colesterol din organism?