Radio Simplu

Fratele mai mare fredonează un cântec de leagăn surioarei lui

Copiii privesc, simt şi învaţă de la părinţi ce este emoţia şi dragostea şi adeseori le împărtăşesc cu cei din jurul lor. Acest băieţel minunat este copleşit de o emoţie extraordinară în timp ce îi cântă surioarei lui un frumos cântec de leagăn.

Legătura dintre fraţi este cu adevărat nepreţuită şi de cele mai multe ori reuşeşte să ne impresioneze până la lacrimi.

Băieţelul din aceste imagini îi cântă surioarei lui mai mici cu multă emoţie în glas, fapt ce o impresionează foarte mult pe mama micuţilor. Cum să nu te bucuri când ai doi copii minunaţi care se iubesc şi se preţuiesc atât de mult?

Vizibil emoţionat de prezenţa ei adorabilă fratele mai mare s-a aşezat alături de bebeluşă şi în timp ce îi cântă, ochii i se umplu de lacrimi.

Băiatul nu este nici pe departe trist, ci emoţionat foarte tare de faptul că de acum are o surioară şi îi va fi mult mai bine alături de ea.

Mama celor doi copii a înregistrat aceste imagini nepreţuite şi fiind emoţionată de reacţia atât de naturală a băiatului ei, aceasta a început la rându-i să plângă de fericire.

Mama îl întreabă pe băiat ce este în neregulă cu ochii lui şi de ce plânge. „Plâng pentru că e bine.” – răspunde copilul.

Atunci când mama i-a spus micuţului că o va face să plângă şi pe ea, iar acesta îi repetă spunându-i: „Plâng, pentru că e bine. E atât de frumos, cu Ellis alături.”