Radio Simplu

FOTOGRAFIA UNOR ACTORI DE LA HOLLYWOOD STÂRNEȘTE HOHOTE DE RÂS LA NOI ÎN ȚARĂ

O poză cu un cuplu, care la prima vedere pare a fi unul obișnuit, circulă pe internet și stârnește valuri de râs. În imagine apar doi actori celebri de la Hollywood, dar cel care a postat fotografia susține că e vorba de o persoană care a pierdut amintirea respectivă în parcarea unui supermarket.

Un bărbat a încărcat o fotografie pe un cont de Facebook, în care apare un cuplu de tineri îndrăgostiți. Alături de fotografia respectivă, individul a postat și următoarea descriere: „Am găsit această poză în parcarea de la LIDL ieri. Pe spate scrie >. Mi-ar plăcea să pot s-o returnez proprietarului. Pare o frumoasă fotografie veche, păcat că a fost pierdută. Poate dacă dați un share va ajunge la persoana care a pierdut-o. „

Evident, totul a fost postat în spirit de glumă, căci nu e nimic adevărat. Cuplul din imagine nu este unul din România, ci e vorba de doi actori de la Hollywood.

Fotografia a devenit virală
Poza în care apar Jeffrey Weissman și Lea Thompson a devenit virală și a reușit să stârnească hohote de râs în rândul internauților, dar și revoltă în rândul unora. Majoritatea celor care au descoperit că au fost „înșelați” au avut o reacție pozitivă și s-au distrat pe seama fotografiei și au lăsat comentarii funny: „Vorbește cu Marty McFly, fiul lor, căci probabil a pierdut-o când a călătorit aici în 1985”, „O minciună sfruntată, sunt doi actori de la Hollywood”.

Însă au fost și oameni care nu au dat dovadă de simțul umorului și au lăsat comentarii răutăcioase: „Și ce dacă au distribuit oamenii? Au făcut-o din bună credință, ca să ajute. Unde scrie că suntem obligați să vedem toate filmele americane din anii 80? „, „Urât din partea voastră că profitați de necunoașterea majorității”, a mai scris o altă persoană.