Radio Simplu

Fotografia care a scandalizat internetul! Cum s-a fotografiat Monica Gabor cu fiul lui Mr. Pink: „Mai gândește-te data viitoare înainte de a posta o fotografie deplasată”

GALERIE FOTO (2)

Monica Gabor are o relație minunata cu fiul lui Mr. Pink, iubindu-l pe băiețel ca și cum ar fi copilul său. Ceea ce este absolut normal într-o relație în care fiecare dintre parteneri vine cu propriul copil și încearcă să facă totul pentru ca familia să fie cât mai unită.

Dar Monica Gabor a postat în mediul online o fotografie care a stârnit numeroase controverse. S-a fotografiat în fața bradului de Crăciun și l-a sărutat…pe gură pe baietel. Un astfel de gest este nu numai controversat, dar este și neigienic, după cum spun medicii. Nu este bine să-ți săruși nici propriul copil, dar minte al altcuiva. Mămicile internaute au și reacționat, de altfel, atenționând-o pe Monica Gabor că nu este bine ce a făcut și că ar trebui să evite, pe viitor, astfel de fotografii…deplasate.

„Nu sunt de acord cu pupatul pe gură, mai ales că e cam mare să mai fie pupat pe gură. Mai gândește-te data viitoare înainte de a posta o fotografie deplasată. În rest… sunteți frumoși!”„Băiatul e deja mare și nici nu e copilul său de sânge! Putea evita o asemenea fotografie ambiguă!”, „Deplasată poză!”, au fost câteva din comentariile postate de mămicile care nu au fost de acord cu gestul făcut de Monica Gabor.

Loading...