Radio Simplu

FOTO / TEST: Alege un bărbat celebru, iar noi îți vom spune ce fel de femeie ești. Ai curaj?

Bărbații faimoși din showbiz, lumea filmului și nu numai, fac toate femeile să suspine! În funcție de personajul pe care îl vei alege, vei afla ce fel de femeie ești și dacă te-ai potrivi cu acesta. Ai curaj?

Imaginea 1. Dacă l-ai ales pe Burak Ozcivit, înseamnă că ești o femeie cu o personalitate puternică, ce nu poate fi dominată. Îți place să fii mereu stăpână pe situație Te-ai potrivi perfect cu celebrul actor de origine turcă!

Imaginea 2. Dacă îți place Channing Tatum, ești o femeie extrem de delicată, căreia îi place să fie protejată de un bărbat, să i se facă pe plac și să i se declare iubirea în public. Cu toate acestea, Channing nu este genul tău, deoarece preferi bărbații cu barbă!

Imaginea 3. Dacă l-ai ales pe celebrul David Beckham, ești o femeie căreia îi place să fie dominată. Pui foarte mult accent pe detalii și prețuiești inteligența unui bărbat. Beckham ar fi bărbatul ideal pentru tine.

Imaginea 4. Dacă ai ales un asemenea personaj, ești genul de femeie care își asumă absolut orice risc în viață, iar atitudinea ta este un model de urmat pentru ceilalți! Te-ai potrivi perfect cu Jeremy Meeks, cel mai sexy deținut!