Radio Simplu

Fostul preot Daniel Balaș a vorbit despre divorț: ”Am aruncat reverenda în cui, cămașa lângă, pantalonii jos. După colț apare nevasta”

Daniel Balaș a devenit într-un timp scurt o figură cunoscută în România, captivând atenția publicului cu dezvăluirile uluitoare legate de Biserica Ortodoxă Română. Cu un caracter carismatic și mereu cuvântul la el, fostul preot a atras rapid un număr impresionant de fani pe rețelele sociale.

Însă, așa cum se întâmplă adesea, lumea este curioasă și în privința vieții personale a personalităților publice, iar unul dintre subiectele care a stârnit interes a fost divorțul său de fosta soție.

Fostul preot Daniel Balaș a vorbit despre divorț

„Mai devreme am vorbit cu un prieten și îmi zice, ai văzut ultima știre despre tine? A zis: Nu, mă, lasă-i să vorbească, că și pe lună o latră câinii. După ce s-a terminat conversația, am dat o căutare pe Google să văd ce au scris despre mine. Mi-au apărut cele mai multe căutări. Pe primul loc era divorțul, apoi soția și apoi vârsta. M-am gândit, uite ce îi interesează pe ei. Bine, haideți să vă zic adevăratul motiv al divorțului meu”, a mărturisit Daniel Balaș pe platforma YouTube.

Într-o manieră comică și cu un simț al umorului bine dezvoltat, Daniel Balaș a abordat subiectul divorțului său, dezvăluind un așa-numit motiv pentru separare. Fostul preot a relatat cum, în ziua sa de naștere, soția sa nu i-a transmis niciun „La mulți ani”, iar nici prietenii și enoriașii din biserică nu au adus în discuție acest aspect. Singura persoană care și-a amintit de ziua sa specială a fost o enoriașă, care l-a invitat acasă după slujbă.

Într-o notă comică și amuzantă, Daniel Balaș a construit o poveste fictivă în care toată situația a luat o turnură erotică. Acesta a sugerat că, în momentul în care se aștepta la altceva, a avut parte de o petrecere surpriză. Cu toate acestea, este important de menționat că întreaga poveste era fictivă și avea un scop didactic. Daniel Balaș a încercat să transmită un mesaj profund prin intermediul acestei anecdote, îndemnând oamenii să-și concentreze atenția pe propria lor viață și să renunțe la curiozitatea excesivă cu privire la treburile altora:

„-Parinte, veniti pana la mine acasa? -Pai si sotul? -Eeee, sotul e in voiaj! -Facem sfestanie ceva? -Aaaa, nu. Am pregatit ceva. -In jumatate de ora am terminat cu spovedanii cu tot. Eram la ea acasa. Am ajuns. MI-a spus sa stau confortabil in sufragerie. Am aruncat reveranda in cui si am asteptat. Dupa colt vine sotia cu alti prieteni si striga: „La multi ani” Sper că ați prins gluma, iar de acum înainte să vă intereseze fix de voi ” , a spus fostul preot.

Daniel Balaș a reușit să abordeze subiectul divorțului său cu umor și inteligență, punând accent pe importanța respectării intimității și concentrării asupra vieții personale. Prin acest discurs amuzant și învățătura subiacentă, fostul preot a reușit să își facă simțită prezența și să transmită un mesaj important publicului său.

Sursa: MGNEWS