Radio Simplu

Fosta soție a lui Răzvan Simion este în culmea fericirii, la 5 ani de la divorț! Diana tocmai s-a logodit! Dar să vezi cu cine. Cel mai probabil, Răzvan nu va primi tocmai bine această veste

Fosta soție a lui Răzvan Simion și-a refăcut viața după divorțul de acesta și este mai fericită ca niciodată. Noul partener este Biță Radu, un om de afaceri din Timișoara, despre care toate lumea are doar cuvinte de laudă.

Relația cu Radu i-a adus din nou zâmbetul pe buze Dianei. Cei doi formează un cuplu de ceva timp și se pare că a venit vremea să facă pasul cel mare. Confrom impact.ro, fosta soție a lui Răzvan Simion a fost cerută în căsătorie de către actualul iubit.

Biță Radu a ales să îi ceară mâna Dianei la Blegrad, chiar în fața copiilor. Cei doi merg des în vacanțe alături de copii, așa că acesta a considerat că un astfel de moment este ideal pentru a face gestul cel mare.

Diana i-a spus „da” bărbatului care a făcut-o să iubească din nou. El este un om de afaceri în Timișoara și deține un restaurant, dar și un magazin de vinuri în această zonă a țării. De asemenea este implicat și în mai multe proiecte umanitare și pare să fie alegerea perfectă.

Răzvan Simion, prezentatorul de la Antena 1, și Diana au divorțat în anul 2015. La scurt timp prezentatorul tv a început o nouă relația cu Lidia Buble. La acea vreme au existat și zvonuri care spuneau că Lidia Buble a fost cea care le-a stricat căsnicia, fiind cu Răzvan de șase luni, înainte ca acesta să divorțeze.

Cei doi au negat aceste zvonuri și au spus că lucrurile între ei au început la ceva timp după ce Răzvan era un bărbat liber. „El şi-a făcut curajul de a mă aborda. Apoi au urmat şi primele noastre întâlniri… Iar eu, când ştiam că se apropie momentul să plece, plângeam. Deşi ştiam că urma să ne vedem a doua zi. Dar plângeam de fericire şi de dor, pentru că abia aşteptam să-l văd iar. Nu mi s-a întâmplat asta cu nimeni altcineva în afară de el”, a declarat Lidia Buble, în urmă cu ceva timp.