Radio Simplu

Florin Salam se răzbună pe clanul Duduianu. Ultimul gest îi va enerva maxim pe apropiații lui Emi Pian

Abia ce s-a împlinit o lună și jumătate după ce a cântat la priveghiul lui Emi Pian, că Florin Salam a ajuns să îi distereze pe cei acuzați că au orchestrat moartea clanului Duduianu.

Florin Salam se răzbună pe clanul Duduianu
Astfel, Florin Salam i-a trădat pe Duduieni și s-a dus să le cânte rivalilor din Clanul Sadoveanu. Acum o lună și jumătate, Florin Salam îl plângea pe Emi Pian, iar acum le cântă la botez celor care sunt acuzați că ar fi pus la cale dispariția acestuia.

În urmă cu câteva zile, mai mulți membri ai clanului Sadoveanu, printre care și Nat Mincă, soțul vrăjitoarei Melissa, condamnată în procesul Oanei Zăvoranu într-un dosar care ar putea avea legătură cu moartea lui Emi Pian. Sadovenii au lasat amenințări dure la adresa membrilor altor clanuri, cărora leau transmis să nu le mai calce pe teritoriu că s-ar putea să se întâmple o nenorocire. Înregsitrarea aceasta este făcută nainte de moartea lui Emi Pian, iar procurorii sunt de părere că scadalul din acea noapte ar putea avea legătură chiar cu acele amenințări.

Florin Salam a cântat pentru clanul Sadoveanu
Astfel, cu o săptămână înainte de a fi săltat de poliție, Nat Mincă l-a chemat pe Florin Salam să-i cânte într-un eveniment privat care a avut loc la Roșiorii de Vede. Manelistul a trebuit să meargă și să-i distreze pe cei din clanul Sadoveanu, deși gestul lui ar putea fi interpretat ca un afront de către frații lui Emi Pian. Dar meseria de lăutar nu este una ușoară.

De menționat este că Nat Mincă a fost și el prezent în noaptea crimei și chair ar fi avut un schimb dur de replici cu Emi Pian. Cu toate că cei doi erau veri, Mincă l-a acuzat pe șeful Duduienilor că ”i-a făcut o cheie la barbut” fiului lui, Aly, adică l-au chemat la un joc măsluit și l-au împrumutat cu dobândă mare. Nat Mincă pare că a înnebunit aflând acest lucru și i-a amenințat cu moartea pe Emi Pian și pe fratele acestuia, Ciprian, care ar fi participat la această ”combinație”.

În discuția ”oamenilor mari” a mai apărut însă și Richard Emanuel din clanul Rinu, care a fost ironizat de Emi Pian, iar de aici s-a ajuns imediat la crimă. Însă frații lui Pian nu cred că a fost vorba de un conflict spontan și îl bănuiesc pe Nat că ar fi pus la cale această moarte a fratelui lor.