Radio Simplu

Florin Călinescu, interzis la televizor!? CNA s-a sesizat, iar Pro TV a primit momentan doar o amendă uriașă din cauza limbajului său

Este unul dintre cei mai îndrăgiți prezentatori Tv și jurați pe care îi are televiziunea din România, iar uneori Florin Călinescu, cel care a adus zâmbetul pe buze multor oameni, a ”comis-o” în direct, la TV, în timpul show-ului fenomen de pe ProTV, la ”Românii au Talent”.

Iar comportamentul ”one man show-ului” nu a fost trecut cu vederea de către specialiștii de la Consiliul Național al Audiovizualului. Astfel că, CNA-ul a amendat postul de televiziune ProTv cu 25.000 de lei, potrivit paginademedia.ro.

Pare-se că Florin Călinescu nu a avut tocmai un limbaj foarte frumos, iar Radu Herjeu, cel care a propus amenda, susține că poate prezenta, într-o oarecare măsură ”un pericol pentru un minor”.

”Astfel de discuții pot fi, poate, așteptate la iUmor, dar la Românii au talent, care e emisiunea cu cea mai mare audiență în rândurile copiilor, părinții își lasă copilul pentru că nu se așteptă să se audă astfel de discuții. Emisiunea nu prezintă, teoretic, un pericol pentru un minor, dar uite că prezintă. În privința limbajului, care spuneți că e filtrat, oare cum e acel limbaj nefiltrat?

Nu este prima dată, eu am încercat să vă atrag atenția asupra scăpărilor lui Călinescu, dar se pare că nu a interesat pe nimeni și de aia s-a ajuns la astfel de discuții în platou, despre cum face sex Mihai Petre”, a spus Radu Herjeu, cel care a propus amenda.

„Cred că ar trebui să-și controleze limbajul Florin Călinescu”, a declarat și Dorina Rusu, membru CNA.

Florin Călinescu, potrivit sursei citate, a făcut în emisiune comentarii precum: ”Cum s-o bagi din prima”, ”Am inițiat o partidă de sex la ora trei și zece și când mi s-a părut că mi-am făcut datoria era două și un sfert”, ”În mintea mea, m-am uitat la ea, părea moartă, zic, ce dracu!”, ”Mi se scoală mie”, ”Ai făcut sex azi noapte?”.