Radio Simplu

Florin Călinescu despre Selly: „Nu știu cine e, îmi fată 2 scroafe e mai important”

Cătălin Măruță i-a cerut părerea lui Florin Călinescu în dezbaterea momentului în care Selly trebuia să discute cu Monica Anisie, Ministrul Învățământului despre școală, care pe ultima sută de metri a anulat inviația vloggerului și a vrut să trimită un secretar de stat.

Florin Călinescu: Nu știu cine e Selly, îmi fată două scroafe la Buftea
Sunat de Măruță și întrebat ce părere are despre scandalul momentului în internet, mai precis refuzul ministrului Educației, Monica Anisiei, de a participa la dezbaterea cu vloggerul Selly, Călinescu a răspuns sincer: „Nu știu cine e Selly ăsta, am treburi mai importante cum ar fi că două din scroafele mele stau să fete și stau de pază”.

Contestată, dar și așteptată de mulți dezbaterea dintre Selly și Monica Anisiei a creat valuri pe internet și la TV, o parte din internauți spun că vloggerul nu avea ce să discute cu Ministrul Educației pentru că promovează prostia, alta susținătorii celebrului copil devin vedetă, spun că Ministrului i-a fost frică să vină în Studioul Știrilor Pro TV.

Florin Călinescu a adaugat că: „Este important ca un tânăr să aibă inițiativă, dar nu știu nici măcar cine este Anisiei. Când voi fi eu președinte te iau pe tine (n.r. Cătălin Măruță) și Florin Busuioc (invitat în fiecare vineri „La Măruță”). vă pun în guvern în posturi importante și rezolvăm și cu Selly ăsta”.

Pe platforma Pro TV plus a fost organizată și o confruntare directă între Selly și Florin Călinescu.