Radio Simplu

FLAVIA MIHĂȘAN, FOTOGRAFIATĂ ÎN TIMP CE ALĂPTA ÎN PUBLIC. CE A SPUS VEDETA DESPRE ACESTE MOMENTE

GALERIE FOTO (3)

Flavia Mihășan a fost fotografiată în timp ce alăpta la sân în public, iar imaginile au devenit publice. Acest subiect este destul de criticat în țara noastră… chiar și vedetele s-au împărțit în două tabere: unele care susțin alăptatul în public, altele care condamnă categoric acest lucru. În cea din urmă categorie se afla Oana Zavoranu, care a criticat-o dur pe Cristina Siscanu. Fosta colegă a lui Răzvan Simion și a lui Dani Oțil a vorbit despre acest subiect delicat, după ce pozele cu ea și fiul său au ajuns pe Internet.

 

Flavia Mihășan, fotografiată în timp ce alăpta în public

Recent, Flavia Mihășan “a bifat” prima ieșire cu fiul și logodnicul ei, după ce s-a externat din spital. Aflată la o cafenea dintr-un mall, asistenta TV l-a alăptat la sân pe micul ei prinț în timp ce stătea la o masă. Momentul intim a fost surprins în câteva fotografii de fericitul tătic, iar vedeta a fost cea care a urcct pe o rețea de socializare imaginile. Acestea au fost însoțite de un mesaj în limba engleză, dar și de mai multe hashtag-uri, scrise tot în limba lui Shakespeare, iar printre acestea se numără și: #alăptatullasân.

Chilled evenings with the #fam ❤️ #breastfeedingmum #healthyway #healthybaby #healthybabyfood #amazingfeeling #mysummer #mydifferentsummer #BabyBoyLove #babydinner?? #ExclusivelyBreastFeeding”, a scris fosta asistentă a matinalului de la Antena 1 pe contul ei de Instagram. Imaginea a starnit un val de reactii pozitive si toata lumea a felicitat-o pentru gestul ei.

Deocamdată, cei doi tineri părinți nu au dezvăluit numele pe care l-au pus băiețelului lor.

Sursa:Cancan.ro

Loading...