Radio Simplu

Dieta-minune a Gabrielei Firea! Cum a slăbit primarul Bucureștiului 22 de kilograme!

Gabriela Firea a născut de trei ori, iar în timpul sarcinilor ea a luat în greutate între 15 si 22 de kilograme. Primarul Capitalei nu s-a temut să înceapă un regim sever care a ajutat-o după a doua naștere să dea jos 22 de kilograme în 3 luni.

„M-am temut că peste ani, când fiul meu va privi pozele, mă va întreba dacă la botezul lui eram însărcinată din nou”, a spus Gabriela Firea la emisiunea „Refresh” prezentată de Oana Turcu la Antena Stars.

„Dimineaţa, după ce luam aghiasma, beam pe burta goală un pahar de apă cu jumătate de lămâie stoarsă, pentru digestie. La micul dejun consumam doar un iaurt degresat cu ovăz în care, doar pentru gust, picuram câteva lacrimi de miere. Dacă nu îmi era suficient mai mâncam seminţe crude: de dovleac, de in. Masa de prânz era compusă dintr-o supă-cremă de legume şi un grătar de curcan sau peşte cu salată. La masa de seară, obligatoriu înainte de ora 19, o brânză slabă fără sare cu roşii sau salată trebuiau să mă sature. Evident, până mă culcam mă apuca foamea, dar o potoleam, atât cât puteam cu apă”, a mai spus Gabi Firea.

„Nu mâncam cornuleţe sau ciocolată, dar aveam mereu la mine migdale, caju sau batoane de slăbit cu ceai verde, care sunt destul de consistente şi îmi potoleau foamea”, a mai povestit ea.