Radio Simplu

FIICA RITEI MUREȘAN, GEST OBSCEN ÎNTR-UN CLUB DE FIȚE DIN LONDRA: ”ESTE PENTRU TOŢI CEI CARE LUCRĂM ÎN WEEK-END!”

GALERIE FOTO (5)

Rita Mureșan are două fete, Rebecca și Gloria, iar aceasta din urmă se află la Londra, acolo unde este studentă la o facultate de literatură și film. Cum utilul trebuie îmbinat cu plăcutul, de fiecare dată, Gloria nu lasă deoparte distracția, iar o ieșire în club, cu prietenii, duce starea de bine către cote maxime.

Numai că astfel de petreceri pot induce și o euforie combinată cu teribilismul, iar Gloria a fost fotografiată de un prieten în timp ce făcea un gest obscen. Degetul mijlociu ridicat și un mesaj care nu mai are nevoie de nicio interpetare. „Lucrând în week-end, ca de obicei”, a scris Gloria.

„De fapt, este pentru toţi cei care lucrăm în week-end”, a mai explicat Glorina gestul obscen. „Studiez literatură şi film. Voiam să fac marketing, dar nu există curs specializat în şcolile din Londra”, a mărturisit Gloria în timpul emisiunii Teo Show, unde a fost invitată alături de mama ei. “Mamei pot să-i spun chiar orice. Îmi place foarte mult Londra. Îmi place totul. Mereu găseşti ceva de făcut. Ai ceva de făcut în fiecare seară. Oriunde. La cină. La club”, a mai spus fata Ritei Mureşan.

Rita Mureșan, după despărțirea de Paul Atanasiu: ”Orice despărţire declanşează durere”
Cei doi au ales, cu mai mult timp în urmă, să meargă pe drumuri separate, însă au vrut să păstreze discreția în legătură cu ruptura dintre ei. După ce totul a ieșit la iveală, Rita Mureșan a vorbit despre despărțirea de Paul Atanasiu, mărturisind că planurile de viitor nu au mai avut puncte de reper comune.

„A fost o relaţie frumoasă care s-a terminat. Mie chiar mi se pare interesant să treci print tot felul de experinţe. Orice despărţire declanşează durere, dar nu a fost o părăsire. Eu am spus că abandonez ideea de căsătorie, dar nu acesta a fost motivul despărţirii. Aşa am crezut eu, că fiecare avem alte planuri de viitor care nu coincid cu momentul nostru actual. Mi-am dat seama pentru că eu am investit foarte mult în mine şi nu vreau să mă complac într-o situaţie care nu coincide cu planul meu de viitor. Am luat decizia pentru că era clară, iminentă! Nu știu dacă mai coincideau vibrațiile noastre. A mea s-a schimbat. Am primit alte răspunsuri, am văzut foarte clar. E nevoie de curaj! El are alte joburi, alte proiecte, copii mici care au nevoie de atenție. Cei mai importanți au fost copiii. Am fost recunoscătoare pentru tot ce mi-a trimis Dumnezeu în viața mea. Nu ne-am certat. Nu ne-am părăsit, am ajuns la o concluzie amândoi”, a spus Rita Mureşan la Teo Show.