Radio Simplu

Fiica lui Victor Ciorbea e plină de bani. Ce achiziție de magnat a făcut zilele acestea, românii doar visează la așa ceva

GALERIE FOTO (2)

Fiica lui Victor Ciorbea este incredibil de bogată! Aceasta a dat lovitura și a făcut o investiție la care mulți doar visează. Oana, căsătorită cu Chandler Joel Reddy, trăiește pe picior mare și nu se gândește de două ori atunci când este vorba de a cumpăra ceva.

Reușită pentru fiica lui Victor Ciorbea. Ce achiziție a făcut Oana
Oana, fiica lui Victor Ciorbea, are de ce să se bucure! Aceasta trăiește o poveste de dragoste cu Chandler Joel Reddy, ce este director la o companie de succes. Pe scurt, afacerea deține bunuri și investiții de aproximativ 35 de miliarde de dolari, așa că bărbatul nu stă pe gânduri când pune ochii pe ceva.

Recent, soțul Oanei Ciorbea a făcut o mișcare surprinzătoare. Acesta a plătit 7,5 milioane de dolari pentru a achiziționa o vilă amplasată în cea mai bună zonă din Florida, având, în același timp, o plajă privată cu o suprafață de 200 de metri lungime, potrivit Fanatik.

Cum a scăpat Victor Ciorbea de datorii, de fapt
Victor Ciorbea a intrat în atenția românilor după Revoluția din decembrie 1989, fiind lider al sindicaliștilor la Confederația Națională a Sindicatelor Libere, iar apoi, deținând aceeași funcție la Confederația Sindicatelor Democratice din România.

Apoi, acesta a avut parte de un mandat complicat de premier în perioada decembrie 1996 – martie 1998. Totuși, Victor Ciorbea a revenit ca Avocat al Poporului în perioada 2014-2019, fără să fie lipsit, însă, de probleme financiare. Spre exemplu, el datora doar unei singure bănci peste un milion de euro.

Totuși, acesta și soția lui, Lacrima Ciorbea, au fost iertați după ce au achitat 100.000 de lei din impozitele restante, dar românii nu au putut să reziste în momentul în care și-au dat seama de favoarea făcută, fiind creat un adevărat scandal mediatic în jurul situației.

Ce a spus Victor Ciorbea despre ginerele său: ‘Normal că am emoții’
Între timp, în 2013, cei doi soți treceau prin clipe fericite în momentul în care fiica lor, Oana, se căsătorea cu Chandler Joel Reddy. Aceasta avea parte de o ceremonie frumoasă chiar la New York, iar tatăl său era extrem de mândru de tot omul ce intra în familia sa.

„O să fim vreo opt, zece invitaţi din România. Normal că am emoţii, sigur că da. Ea este acolo de 15 ani şi jumătate. Se căsătoreşte cu un băiat care a terminat şi el Harvard-ul, tot Ştiinţe Economice.

El a terminat exact când a ajuns ea, dar s-au întâlnit în apropiere de Wall Street.”, spunea Victor Ciorbea pe atunci.