Radio Simplu

Fiica lui Adrian Minune s-a căsătorit. Uite ce rochie de mireasă a purtat Carmen

GALERIE FOTO (2)

Deși, inițial, voiau să facă nuntă după ce micuța lor se va naște, cei doi s-au răzgândit. Carmen Simionescu și iubitul ei, Bogdan Clăpescu, s-au căsătorit weekendul acesta în fața lui Dumnezeu. Iar primele fotografii de la nuntă sunt chiar spectaculoase.

Nuntă în stil grandios pentru fiica manelistului Adi Minune! Carmen a spus „Da!” în fața ofițerului de stare civilă, dar și a lui Dumnezeu, iar evenimentul a fost așa cum se aștepta toată lumea: pus la punct până la ultimele detalii. Fericita mireasă a îmbrăcat rochia albă și a ales un model mulat, care să-i pună în evidență burtica de gravidă.

Nașii cuplului au fost Bianca Oprișan și Alex Cristescuy, iar mirii au declarat că alegerea lor n-a fost deloc una ușoară. Acesta este un subiect sensibil pentru că avem mulți prieteni, însă ne dorim foarte tare ca părinții spirituali ai copilului nostru să fie un cuplu care să fie căsătorit, iar printre prietenii noștri, de vârsta noastră, nu se prea numără oameni cu căsnicii. Încă nu ne-am decis, avem câteva variante, însă nu știm sigur. Cert este că vrem ca aceștia să fie oameni de nădejde pe care copilul nostru să îi perceapă ca pe o a doua familie”, declarau cei doi acum trei luni.

Loading...