Radio Simplu

Fiica lui a fugit de acasă și i-a lăsat un bilet. A mai apucat oare săracul tată să citească până la final? Era să facă infarct când a găsit biletul lăsat de fiica lui… Ce a fost în stare să îi scrie:

GALERIE FOTO (3)

Tații de fete sunt uneori mult mai protectori decât ar trebui. Fetele lor sunt niște prințese, mereu prea mici pentru orice și niciodată îndeajuns de mature încât să aibă un iubit.

Aceste aspecte o deranjau foarte tare și pe domnișoara de care vorbim, care s-a decis să îi trimită o scrisoare de zile mari tatălui ei. Când a citit-o, acesta era să facă infarct. Tatăl, prieten de-al meu, mi-a trimis un mail:

“Mai ştii că acum câţiva ani ţi-am povestit despre o întâmplare cu fiică-mea, când ţi-am zis că ea o să mă omoare într-o zi? Treaba cu scrisoarea aia… Mergeam într-o dimineaţă prin casă şi când am trecut prin dreptul camerei Anei, am văzut pe pat un plic pe care scria “TATA” cu markerul. Când am început să citesc scrisoarea din interiorul plicului, era să fac infarct. Sigur îţi aminteşti. Am găsit scrisoarea de curând într-o cutie şi îţi ataşez o poză, să vezi şi tu ce i-a putut trece prin cap.”

Dupa parerea nostra aceasta este o lectie … o lectie de viata data tuturor parintilor care in graba de a castiga bani, de a lupta pentru un trai mai bun nu vad ce este mai important… COPILUL. Omitem fara voie faptul ca toata alergatura asta, prin care trecem in fiecare zi, este in zadar daca copilul nu este langa noi.