Radio Simplu

Femeia cu cea mai frumoasă faţă din lume! Are 12.6 milioane de fani! GALERIE FOTO

GALERIE FOTO (7)

Gigi Hadid este una dintre cele mai apreciate fotomodele din lume, graţie chipului său angelic. Blondă şi cu imenşi ochi albaştri, Gigi se bucură de contracte cu cele mai mari firme de produse cosmetice.

La 23 de ani, Gigi Hadid este regina modellingului: orice designer și-o dorește în prezentările sale pe catwalk și orice editor de fashion o vrea pe coperta revistei la care lucrează. Urmărită de 43 de milioane de fani pe Instagram și aflată pe locul cinci în topul celor mai bine plătite modele din lume, cu 9.5 milioane de dolari încasați în 2017, Gigi Hadid a readus la viață conceptul de supermodel, apărut în anii ’90, odată cu Naomi Campbell, Cindy Crawford sau Kate Moss.

“Îngeraș” Victoria’s Secret, “modelul anului 2016”, desemnat de British Fashion Council, ambasador al unor importante branduri de fashion, Gigi Hadid are lumea modellingului la picioare.

Modellingul este în sângele familiei Hadid

sursa foto: Hepta
Jelena Noura Hadid, cum o cheamă de fapt pe Gigi, face parte dintr-o familie de modele. Atât sora sa mai mică, Bella, cât și fratele Anwar, sunt modele de succes. Cea care le-a insuflat pasiunea pentru modelling a fost mama lor, Yolanda, și ea fost model.

“Mama era o fată de la țară, din Olanda, care a început să lucreze ca model în New York pentru a putea trimite bani acasă”, a povestit Gigi într-un interviu pentru Vogue. Tatăl lui Gigi, Mohammed Hadid, de origine palestiniană, este un mare dezvoltator imobiliar. În prezent, părinții ei nu mai sunt împreună.

Primul “job” în lumea modei al lui Gigi a venit la vârsta de numai doi ani. Fetița drăgălașă, blonda, cu ochi albaștri, a fost atunci remarcată de Paul Marciano, designer și co-fondator al brandului Guess. Însă în copilărie Gigi și-a văzut de școală și de pasiunile sale: voleiul și călăria. Modellingul a revenit în atenția ei de abia în 2011. A început timid, cu câteva defilări și câteva coperte nu foarte importante. Un an mai târziu deja devenea imaginea brandului Guess.

2014 – anul în care toată lumea află cine este Gigi Hadid

Nu ești cu adevărat model până nu defilezi în cadrul New York Fashion Week. 2014 a fost anul în care Gigi a bifat și acest obiectiv și a ajuns în elita modellingului. A semnat cu agenția IMG și așa a început ascensiunea ei.

2015 a însemnat apariția în celebrul calendar Pirelli, dar și anul în care a devenit ambasador al brandului Maybelline. Deja marii designeri au remarcat-o și au cerut-o în show-urile lor: Marc Jacobs, Chanel, Michael Kors, Max Mara au avut-o pe catwalk.

În decembrie 2015, Gigi Hadid a apărut pentru prima oară în celebrul Victoria’s Secret Fashion Show, iar un an mai târziu a primit și mult râvnitele “aripi”, pe care doar modelele de top le primesc pentru defilare.

(Re)Confirmarea valorii lui Gigi a venit tot în 2016, când a primit premiul International Model of the Year in cadrul British Fashion Awards.

Din acel moment, ceriera lui Gigi Hadid este într-o continuă pană ascendentă. Este din ce în ce mai solicitată și din ce în ce mai bine plătită.

2018 – anul în care a șocat pe coperta Vogue: a pozat goală alături de sora sa

Gigi și Bella Hadid au fost protagonistele unui pictorial incendiar pentru coperta Vogue, in martie 2018: au pozat goale, îmbrățișate. Nu toată lumea a fost însă încântată, cele două surori primind multe critici după apariția revistei. Gigi și-a asumat însă reacțiile negative, explicând că ia decizia de a poza goală doar atunci când o face de dragul artei. Însă cum nu toată lumea are aceleași gusturi când vine vorba de artă, și coperta Vogue cu surorile Hadid a avut parte de critici dure.

Cele două surori s-au bucurat însă că au avut ocazia de a petrece timp împreună și de a lucra la același proiect. “Scopul meu întreaga viață a fost să o protejez pe Bella. Ea e una dintre puținele persoane de dragul căreia devin agresivă. Sunt atât de mândră de ea și aș face orice pentru ea”, spune Gigi.

 

Gigi Hadid, curtată de băieți celebri

Cum este și normal, Gigi Hadid a avut întotdeauna parte de atenția sexului opus. Primul ei iubit din showbiz a fost vedeta Nickelodeon, Cody Simpson. Apoi Gigi a avut o relație serioasă cu artistul Joe Jonas. În prezent, Gigi Hadid și cântărețul Zayn Malik, fost membru One Direction, formează unul dintre cele mai sexy cupluri din showbiz. Cei doi s-au cunoscut în momentul în care Gigi a apărut într-unul din videoclipurile lui.

Familia Hadid, o familie cu probleme de sănătate

Gigi Hadid a dezvăluit în 2014 ca suferă de tiroidă autoimună, o boală care a și transformat-o din punct de vedere fizic. Dacă la începutul carierei Gigi intra în categoria vedetelor cu forme mai voluptoase, ulterior aceasta a slăbit destul de mult, aspect observat imediat de fani. Acuzată că se înfomețează pentru a fi slabă, Gigi a mărturisit că schimbarea siluetei sale a fost cauzată de problemele de sănătate.

Și ceilalți membri ai familiei au probleme serioase: mama sa, Bella și fratele Anwar suferă, cu toții, de boală Lyme.