Radio Simplu

Fata de 13 ani a mers cu mama și a făcut un avort, dar peste câteva luni corpul i se schimba, disperată, mama o duce iar la spital. Medicii au fost uimiți când au văzut ce era în ea. Uite ce i-au făcut doctorii din greșeală

Claire Culwell este soră geamănă, dar fratele ei geamăn nu mai trăiește, de fapt, viața acestuia în pântecele mamei a fost tragic de scurtă.

Când mama lui Clare avea 13 ani, a rămas însărcinată. Împreună cu mama, a mers la spital și a avut o întrerupere de sarcină. La prima vedere aceasta a fost un succes, iar fata s-a întors la școală și la viața ei normală. Totuși, în doar câteva săptămâni, o prietenă a observat că ceva nu era în ordine.

Din nou, Claire a mers la spital unde i s-a dat o veste șocantă – încă era însărcinată. Cu o mică diferență: era un alt copil. Deși prima întrerupere de sarcină a fost un succes și în timpul ecografiei de după nu au mai văzut niciun copil, fata era încă însărcinată: medicii nu observaseră sora geamănă care rămăsese în pântece după avort.

Acesta a fost modul neobișnuit prin care Claire a primit o nouă șansă de a veni pe lume. Câteva luni mai târziu, ea se năștea și era adoptată de către o familie.

Dar viața ei va fi plină de probleme de sănătate, După naștere a avut multe probleme cu șoldurile sale dislocate și tălpile picioarelor care erau orientate spre interior. La un moment dat chiar a trebuit să poarte un gips pentru tot corpul.

Cu toate astea, ea este mai mult decât recunoscătoare mamei sale naturale pentru că a născut-o și pentru că i-a dat o șansă la viață. Acum fata o consideră pe mama sa biologică un erou care a avut o viață extrem de complicată, dar care a reușit să rămână o persoană bună.

Iată un material video despre această poveste: