Radio Simplu

Fata avea 16 ani cand s-a cuplat cu un barbat de 58 de ani. Ca sa o desparta de el, parintii i-au luat telefonul si calculatorul. Ce a urmat…

Diferenta de varsta de 42 de ani nu i-a deranjat pe Ursula si Nigel, o poloneza si un englez care au o relatie de 3 ani.

Urszula Grzelak avea 16 ani cand a mers in vizita la matusa ei, in Anglia, in anul 2016. Nigel, pe atunci in varsta de 58 de ani, era prieten cu matusa fetei si a fost invitat la o petrecere pe care ea a dat-o in cinstei Ursulei.

Cei doi s-au cunoscut si au fost atrasi unul de altul pe loc. Ursula i-a povestit lui Nigel despre studiile ei, despre viitoarea ei cariera, iar dupa petrecere a mers in camera ei, crezand ca nu il va mai vedea niciodata pe barbat.

Doua saptamani mai tarziu, matusa Ursulei avea probleme cu partenerul ei, asa ca a decis sa se mute temporar la prietenul ei, Nigel, unde a luat-o si pe adolescenta. In timp ce matusa era la serviciu, Nigel si Ursula au avut ocazia sa se cunoasca mai bine.

Ursula si-a dat seama ca s-a indragostit de Nigel. Cateva zile mai tarziu, barbatul a condus-o la aeroport, unde a avut loc primul sarut. Nigel era, si el indragostit.

Din fericire, Ursula a gasit modalitati de a vorbi cu Nigel si, pana la urma, parintii au fost nevoiti sa accepte relatia lor. Acum spun ca sunt chiar fericiti pentru fiica lor, vazand ca este atat de indragostita.

Din pacate, nu toata lumea gandeste la fel. Cei doi sunt priviti ciudat pe strada, iar apropiatii lui Nigel considera ca Ursula vrea doar banii lui.

Download WordPress Themes FreeDownload Nulled WordPress ThemesDownload Best WordPress Themes Free DownloadDownload Premium WordPress Themes Freefree online coursedownload karbonn firmwareDownload Premium WordPress Themes Freefree download udemy paid course

Loading...