Radio Simplu

Familia Simonei Gherghe, mai mare! Veste minunată în această dimineață! „Copiii sunt foarte încântați!”

Familia Simonei Gherghe s-a mărit. Copiii îndrăgitei vedete sunt în culmea fericirii. Simona Gherghe a fost chiar ea cea care a împărtăşit cu fanii bucuria imensă.

Aşadar, familia frumoasei vedete s-a mărit cu… cinci peştişori. Ana şi Vlad sunt cum nu se poate mai fericiţi, iar Simona Gherghe şi soţul ei nu-şi mai încap în piele de bucurie atunci când văd zâmbetul pe chipul micuţilor.

Totul a pornit de la ideea educatoarei de la grădiniţă, care şi-a dorit să le facă o bucurie copiilor şi să le ofere un peştişor. Ana, extrem de încântată de darul primit, şi-a rugat părinţii să-i mai ia şi alţi ”frăţiori” peştelui ei, astfel că până seara Simona Gherghe şi soţul său achiziţionaseră un acvariu şi încă patru peşti.

Bucuria celor mici este una fără egal, iar Simona Gherghe chiar a decis să împărtăşească cu prietenii virtuali momentul plin de fericire din familia ei. Îndrăgita vedetă este foarte deschisă cu publicul său şi, chiar dacă momentan a luat o pauză de la televiziune, Simona Gherghe rămâne conectată cu oamenii dragi prin intermediul reţelelor sociale.

”Avem acvariu cu cinci peşti şi copiii sunt foarte încântaţi, mai ales Ana că îi hrăneşte, dar şi Vlad se uită la ei fascinat. Totul a pornit de la o idee foarte drăguţă de la grădiniţă. Doamna educatoare le-a dăruit copiilor un peştişor şi de aici toată nebunia să-i cumpărărm acvariu şi să-i cumpărăm alţi peşti. Sunt foarte drăguţi, avem jucărie”, a spus Simona Gherghe pe Instagram.