Radio Simplu

Familia artistei s-a mărit! Vlăduţa Lupău a făcut marele anunţ

Vlăduţa Lupău este în culmea fericirii, la început de an. Familia artistei s-a mărit, iar cea care a dat marea veste a fost chiar ea. Bucurie mare în viaţa Vlăduţei Lupău la început de 2020. Artistă a devenit mătuşă, după ce una dintre cele mai importante persoane din viaţa sa a născut o minunăţie de fetiţă. Micuţa a venit pe lume miercuri, pe 8 ianuarie, şi le-a umplut inimile de fericire părinţilor ei.

Vlăduţa Lupău a fost plecată în luna de miere alături de soţul ei, însă primul lucu pe care l-a făcut la revenirea în ţară a fost să meargă la maternitate pentru a o vedea pe fetiţa care, ce credeţi, îi poartă numele. Micuţa se numeşte Vlăduţa Ayana Lupău, iar artista este cum nu se poate mai mândră de acest lucru. Ba chiar a ţinut să împărtăşeasă şi cu fanii săi fericirea începutului de an.

Vlăduţa Lupău, luată la întrebări de fani cu privire la sarcină
Vlăduţa Lupău s-a căsătorit la finalul lui 2019 cu Adi Rus, portar la CFR Cluj. Cei doi au făcut nunta în mare, iar la puţin timp fanii au început să o ia la întrebări pe artistă cu privire la o posibilă sarcină.

Vlăduţa Lupău a fost invitată la Radio Zu, la începutul lunii decembrie, acolo unde a purtat o rochie foarte frumoasă, însă care o făcea să pară însărcinată. Fanii au fost curioşi să afle dacă aceasta urmează să devină mămică, iar printre cei care i-au adresat această întrebare se numără şi colega ei de breaslă, Andreea Bănică. ”Pregăteşti un bebe ştrumf? E pe drum?🙈🤗😇🌸”, a întrebat-o Andreea Bănică pe Vlăduţa Lupău pe Instagram. Dar, evident, dacă este să urmărim imaginile pe care artista le-a postat din vacanţă ne dăm seama că fanii mai au de aşteptat până când Vlăduţa Lupău va da marea veste.