Radio Simplu

Extravaganță de vedetă! Bianca Drăgușanu face tratamente de păr cu caviar

E una dintre cele mai dorite femei din lume, iar statutul acesta nu este unul ușor de întreținut. E deja de notorietate faptul că pentru Bianca Drăgușanu să arate bine, oricând, este una dintre prioritățile ei. Dar ce este dispusă să facă pentru frumusețe?

Ei bine, chiar să scoată averi colosale din buzunare pentru tratamente de înfrumusețare inovative. Zilele trecute, s-a aflat că Bianca Drăgușanu are o rețetă secretă pentru părul ei lung și lucios. Și nu, nu este vorba despre o rețetă a bunicii, un tratament home-made, sau măcar unul cumpărat din comerț. Arma secretă a vedetei este un tratament care de-abia s-a lansat pe piață și al cărei preț depășește posibilitatea unei femei „de rând”.

Vedeta urmează acum un tratament cu caviar pentru părul ei, de la brandul Innovatis, care promite o formulă hidronutritivă și anti-îmbătrânire. Ba mai mult, după o simplă utilizare a acestui produs, părul își recapătă vitalitatea și strălucirea de odinioară. Prețul unei singure fiole de acest produs? Nu se știe, fiind un brad de lux, disponibil doar în anumite saloane de cosmetică. Nici nu-i de mirare, așadar, că vedeta reușește să arate impecabil de ori câte ori apare în public.