Radio Simplu

EXCLUSIV! Viorica Dăncilă, descalificată din cursa pentru prezidențiale pe ultima sută

Viorica Dăncilă nu va fi descalficată din cursa pentru alegerile prezidențiale dacă se dovedește că și-a mințit alegătorii sau că și-a falsificat diploma de inginer, căci românii nu au taxat niciodată impostura. Au continuat să voteze și apoi să se plângă sau să nu voteze și din nou să se plângă. Însă ca imagine, România s-ar descalifica în fața marilor puteri ale lumii dacă s-ar dovedi că liderii noștri au coborât atat de mult încât defilează cu diplome false. Pentru că mai mulți cititori ne-au scris și vor să știe adevărul, o rugăm și noi pe doamna Viorica Dăncilă să lămurească următoarele.

1. Un reportaj al celor de la Recorder.ro arată că numele din buletin al Vioricăi Dăncilă era Rodica Vasilica Nica. O spun clar colegii de clasă ai acesteia, cu care și-a sărbătorit majoratul. Nu se știe exact când și de ce, dar Rodica Nica și-ar fi schimbat prenumele în Viorica. Chestionată pe acest subiect, Viorica Dăncilă nu a dorit nici să confirme, nici să infirme informația, ceea ce ne face să credem că este reală. De ce și-a schimbat așadar numele? De ce Rodica Nica a fost uitată? Cine este Rodica Nica? A avut Rodica Nica vreodată vreo legătură cu Securitatea, se întreabă aceiași cititori care ne-au scris.

 2. Viorica Dăncilă spune chiar ea că s-a căsătorit în urmă cu 36 de ani cu Cristinel Dăncilă, deci în anul 1983, an în care a început și Facultatea Forajul Sondelor și Exploatarea Zăcămintelor de Petrol și Gaze din Ploiești. Pe diploma de absolvire este trecut doar numele de fată Nica Vasilica – Viorica. Deci Rodica nu mai există. Și de ce nu apare și numele Dăncilă pe diplomă, un document atât de important. Interesant este că semnăntura ei de pe diplomă este Dăncilă, și nu Nica, așa cum se poate observa și din fotografie.

A mers Viorica Dăncilă la facultate? Sau a fost Rodica Nica, cea care a obținut nota 9 la examenul de diplomă?

„Eu cred în familie. Sunt căsătorită de 36 de ani şi pentru mine principala susţinere am găsit-o în sânul familiei mele. Aceasta este abordarea mea. Un om care a stat 36 de ani alături de un soţ care a susţinut-o în permanenţă, alături de un fiu care de fiecare dată i-a fost alături este un om care crede în familie. În rest, este opinia fiecăruia, fiecare poate să-şi spună punctul de vedere şi aceasta este credinţa mea. Familia este un nucleu de bază al societăţii. Nu ştiu dacă mă vor vota (persoanele LGBT – n.r.) sau nu. Eu sper să mă voteze toţi cei care cred că România merită un altfel de preşedinte”, este declarația de pe 14 noiembrie a Vioricăi Dăncilă, prezidenţiabilul PSD, de la care cititorii noștri așteaptă niște răspunsuri.