Radio Simplu

Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol, prima întâlnire, după divorț: „Vorbim aproape zilnic!”

În pofida eforturilor depuse pentru a-și păstra familia, Ioana Ginghină nu a reușit să-și salveze mariajul, în cele din urmă ea și Alexandru Papadopol divorțând la notar. Cu toate acestea, cum era și normal, Ioana nu a rupt legătura complet cu tatăl copilului ei. Iată ce a declarat actrița în exclusivitate pentru VIVA!

Deși ultima perioadă din viața Ioanei Ginghină nu a fost deloc una fericită, aceasta reușește, cu fiecare zi mai mult, să depășească eșecul mariajului pe care s-a străduit să îl salveze până în ultima secundă. Actrița a vorbit despre drama prin care a trecut în cadrul unui interviu tulburător pentru revista VIV!, în care și-a pus sufletul pe tavă, iar acum ne-a răspuns cu aceeași sinceritate la întrebări, pentru că eram curioși, recunoaștem, să aflăm dacă se mai întâlnește cu Alexandru Papadopol și care este, de fapt, relația dintre ei acum.

„Nu mai am nicio problemă să-l văd pe Alexandru”
Cum recent a fost ziua Ruxandrei, fetița Ioanei și a lui Alexandru, care a împlinit 11 ani, era de așteptat ca tatăl ei să fie prezent la aniversare, ceea ce s-a și întâmplat, de altfel. Mai mult, duminică cei trei au ieșit împreună, la fel ca în vremurile bune. Ioana Ginghină a mărturisit și că vorbește cu fostul ei soț în aproape în fiecare zi, însă este firesc, pentru că au un copil împreună.

„Am sărbătorit ziua Ruxandrei acasă la noi, cu familia, prieteni și colegi de-ai ei. Au fost și mama, sora mea cu fiica ei, cumnata și bunicul din partea lui Alexandru. Și Alexandru, bineînțeles. Am decorat totul frumos, cu tematica Harry Potter. Ne-am făcut tatuaje cu henna și codițe colorate și am avut și animatori.

Și duminică am ieșit în oraș toți trei. Noi oricum vorbim aproape zilnic. Adică nu mai am nicio problemă să-l văd pe Alexandru sau să comunic cu el. Din punctul meu de vedere, lucrurile sunt clare. El este tatăl copilului meu și îmi doresc ca Ruxi să fi fericită”, ne-a declarat Ioana Ginghină.