Radio Simplu

“Esti prea grasa ca sa cumperi haine de la noi”. Adolescenta umilita intr-un magazin, de ziua ei

GALERIE FOTO (2)

O adolescenta din statul american Oregon si-a sarbatorit ziua de nastere printr-o sesiune de cumparaturi, insa angajatul unui magazin i-a stricat toata bucuria.

Adolescenta de 14 ani a spus ca a intrat intr-un magazin, rue21, si intentiona sa-si cumpere un parfum din banii pe care i-a primit cadou de ziua ei, cand un angajat a venit direct la ea si i-a spus: “Hei, tu esti prea grasa pentru magazinul asta, iesi afara!”.

Shelby a iesit din magazin si s-a dus pana in zona din mall unde o astepta mama ei, careia i-a povestit ce s-a intamplat. Femeia s-a dus in magazin sa reclame cele intamplate, iar unul din angajati si-a cerut scuze.

Compania i-a raspuns mesajului si i-a adresat scuze.

Dupa ce povestea a fost relatata de KEZI, mai multi oameni au intrat pe pagina de Facebook a magazinului, si-au exprimat dezaprobarea pentru cele intamplate si au spus ca niciodata nu vor mai cumpara nimic de acolo.

Nimeni nu ar trebui sa fie discriminat pentru felul in care arata. O sa le spun tuturor prietenilor sa nu mai cumpere de aici”, a scris Nicole Jefferson.