Radio Simplu

Este concurs de dans pentru copii: Dar priviţi-l pe acest băieţel când începe să se mişte

Talentul dansatorilor irlandezi din întreaga lume continuă să ne uimeascăprin reprezentaţii absolut fantastice.

De la cele mai fragede vârste, copiii pasionaţi de acest dans aduc în scenă adevărate demonstraţii de talent şi măiestrie artistică.

Videoclip complet se afla mai jos..

Oscar Donnelly este un mic dansator irlandez din New Stevenston, Scoţia, în vârstă de numai patru ani, care dovedeşte prin talentul său că poate deveni o stea în materie de dans.

Puştiul îşi sincronizează perfect paşii de dans cu ritmul muzicii irlandeze ajungând, conform statisticii concursului „Kilkenny Races” chiar la o viteză de 110 BPM (110 bătăi pe minut), iar acest lucru este ceva remarcabil pentru un băiat care nu a păşit încă treptele şcolii primare.

Micuţul se află în centrul atenţiei înconjurat de alţi copii cu siguranţă la fel de talentaţi, concurenţi ca şi el şi care ştiu că o asemenea performanţă înseamnă repetiţii susţinute şi o mare pasiune pentru dans.

Oscar este unul din acei copii al căror talent are o strălucire aparte încât pare a fi destinat să devină un superstar.

Annie Walters, mama lui Oscar, mărturiseşte că talentul fiului său nu se limitează doar la dansul irlandez, pentru că pe micuţ ei îl atrag toate tipurile de dans. „Îi place să danseze pe orice muzică, nu doar pe ritmuri irlandeze.

Oscar a avut dintotdeauna o mare înţelegere a muzicii şi a ritmului, ceea ce cred că îl face la fel de bun în tot ceea ce face.

Este impresionant faptul că face toate astea deşi este încă la grădiniţă. Unii oameni se nasc ca să danseze, iar Oscar este unul dintre ei.”