Radio Simplu

Emoționant! Micuța l-a impresionat profund! Iată ce i-a spus Prințul William unei fetițe care și-a salvat mama. Nu o să îți vină să crezi ce a putut să îi spună!

Lăsând-o pe soția sa, Kate, acasă, Prințul William s-a prezentat la Pride of Britain Awards, unde a întâlnit o mulțime de oameni interesanți. Printre aceștia s-a numărat și o fetiță de patru ani, pe nume Suzie McCash, care l-a impresionat profund.

Prințul William a fost plăcerea de a o cunoaște, aseară, pe micuța Suzie McCash, care la doar 4 ani și-a salvat mama apelând serviciul de urgență după ce aceasta a intrat în colaps. William a profitat de ocazie pentru a o felicita pentru curajul și istețimea ei, și i-a mărturisit că fapta ei l-a inspirat.

Ducele de Cambridge a recunoscut că fiul său nu știe să opereze încă pe telefon, dar că cele întâmplate ei l-au inspirat să poarte o discuție cu George pentru a-l învăța cum să procedeze în situațiile de criză. ”Am un băiețel de patru ani, pe nume George, însă nu știu cum ar proceda dacă i-aș da telefonul. Dar știi ce? O să am o discuție cu el în legătură cu situația prin care ai trecut tu. Cred că e foarte important”, i-a spus prințul William fetiței de patru ani.

Cu siguranță gestul micuței i-a impresionat pe mulți, iar fapta sa a dovedit un curaj incredibil, ce cu siguranță a meritat lăudat chiar de însuși Ducele de Cambridge.