Radio Simplu

Emotionant! Cea mai frumoasa cerere in casatorie din Romania. S-a intamplat in cadrul depunerii juramantului de credinta VIDEO

Astazi a avut loc un eveniment superb din viata a doi indragostiti, in Ramnicu Valcea.

Cea mai frumoasa cerere in casatorie. Momentul emotionant a avut loc in cadrul depunerii juramantului de credinta pentru tara la o unitate de geniu din Ramnicu Valcea.

Astfel ca un ofiter al Armatei Romane a decis sa-si ceară iubita in casatorie, si ea tot militar, intr-un moment si intr-un cadru foarte special, de fata cu toti colegii acestora.

Azi a avut loc depuneriea juramantului de credinta pentru tara a 33 de femei militar, in cadrul Centrului de Perfectionare pentru Geniu si EOD „Panait Donici” din Ramnicu Vâlcea. Potrivit Adevarul, Evenimentul se inscrie in programul de actiuni dedicate Zilei Armatei Romane.

Fericitul cuplu este format din George Ionut Olteanu si Ruxandra Spirache iar tanara a depus juramantul de credinta alaturi de alte 32 de femei militar. Imediat dupa, a fost ceruta in casatorie in fata tuturor celor prezenti.

Colegii nu stiau nimic despre asta insa si-au dat seama rapid atunci cand au vazut buchetul mare de flori si gestul extrem de cavaleresc al iubitului fetei care s-a pus in genunchi pentru a face cererea.

Au fost aplaudati intens de colegi iar cei de langa ei chiar au filmat intregul moment, care s-a viralizat pe social media.

A fost totusi cineva care a stiut despre asta si care a complotat cu iubitul fetei, fiind vorba despre comandant, care a cerut tuturor celor prezenti sa mai ramana pentru cateva momente iar Ruxandrei sa vina in fata.

In momentul in care si-a vazut iubitul cu buchetul de flori, si-a dat seama ce se intampla si s-a emotionat vizibil. Tanar a spus da de mai multe ori.