Radio Simplu

Emil Rengle, dans senzațional pe una dintre melodiile lui Florin Salam. Filmarea a devenit virală

Emil Rengle este protagonistul unei filmări, care a devenit virală la scurt timp după ce a fost făcută publică. Imediat ce dai play la înregistrare, câștigătorul de la “Românii au talent” își începe dansul senzațional pe una dintre cele mai cunoscute melodii ale lui Florin Salam.

Controversatul coregraf fredonează versurile în timp ce își unduiește corpul pe ritmurile muzicii.

Emil Rengle, dans senzațional pe una dintre melodiile lui Florin Salam

Emil Rengle face valuri la propriu, nu doar la figurat! Cunoscutul coregraf s-a filmat în timp ce dansează într-o piscină pe maneaua “La mulți ani”, care îi aparține lui Florin Salam și care este cerută de multe ori la petrecerile cu ștaif și nu numai. Mișcările sale, dar și interpretarea lui i-au cucerit pe internauți, care privesc imaginile de cel puțin trei ori consecutiv.

Această înregistrare a devenit publică la scurt timp după ce ieri, artistul a mers în platoul emisiunii lui Cătălin Măruță împreună cu celebrul acordeonist Emil Poche, cu care a bătut palma pentru un proiect care se anunță a fi unul foarte bun.

Coregraful a fost însoțit de două dansatoare, alături de care a pus în scenă coregrafii senzaționale pe ritmuri de manele.

“(…). Este o onorare pentru mine că pot să lucrez cu Emil Poche și cu taraful său. (…). Ideea e că tu, Cătălin, știi că m-am luptat de-a lungul timpului cu multe prejudecăți, că nu mi-a fost ușor să mă accepte lumea cu tocuri, cu diferențele astea… Și cred că lumea și noi, românii în general, avem nevoie de incluziune, de uniune, de iubire.

Și cred că prin faptul că, poate ascultăm muzică diferită sau că nu toți ascultăm același gen de muzică și prin ideile astea de separare nu ajungem departe. Eu, de fapt, prin uniunea asta, împreună cu taraf, cu dansatoarele, cu muzica țigănească, cu manelele pe care o să le auziți astăzi, pe care noi dansăm, cu muzica comercială… am vrut să unesc tot ce e mai frumos pe lume! Și, până la urmă, arta și muzica ne unește pe noi, toți. (…)”, a declarat Emil Rengle în cadrul emisiunii “La Măruță”.