Radio Simplu

Ella de la Puterea dragostei, în lacrimi! Ce se întâmplă în aceste momente cu mama ei oarbă! ”E grav și nu știu ce să fac, este unica persoană pe care o am pe lume”

GALERIE FOTO (2)

Ella de la Puterea dragostei are o poveste de viață impresionantă, plină de tristețe în special, întrucât, mama frumoasei concurente este oarbă, tatăl său… un tip dur, iar ea a plecat de acasă la 16 ani!

”Mama mea a rămas oarbă de la 14 ani din cauza unui abces făcut la o măsea care avea să ajungă la creier. S-a intervenit chirurgical atunci la nivel cerebral, i s-au făcut nu mai puțin de patru operații pe creier, dar, din nefericire, fără rezultat! Trei dintre intervenți au fost OK, dar medicii au considerat că mai este necesară încă una, fiindcă mai existau urme de infecție în zona capului. Aceasta avea să fie însă un eșec, întrucât la operație, i-au fost atinși nervii optici și atunci mama și-a pierdut definitiv vederea”, a vorbit Ella de la Puterea dragostei despre femeia, care, la vârstă 56 de ani, nu și-a văzut niciodată fiica, și, în ciuda tratamentelor făcute.

Ella de la Puterea dragostei! ”Mama mă iubește cel mai tare pe lumea asta și mi-aș da și viața pentru ea”
Ella de la Puterea dragostei a plâns când a vorbit prima dată despre mama ei, anul trecut, la WOWbiz.ro, și s-a arătat impresionată de gesturile femeii. ”Niciodată nu am arătat în fața ei că plâng, că mă doare…Îmi amintesc că mergeam undeva și mama mă pipăia, să vadă cu ce m-am îmbrăcat, cum îmi stătea fusta, cum îmi stătea bluză, sau să vadă cum sunt, dacă sunt bine, fiindcă, atunci când eram mică, tata mă mai lovea. Eu o lăsam să termine și apoi mă duceam în cameră și plângeam, să nu simtă ea. Mama mă iubește cel mai tare pe lumea asta și mi-aș da și viața pentru ea”, a spus cu ochii în lacrimi Ella, care avea să mai puncteze și faptul că povestea sa de viață este una mai complicată.