Radio Simplu

Elena Ionescu, despre femeia din viața fostului său soț: „E domnişoara asistentă cu care el a…”

Elena Ionescu și Dragoș Răzvan Stanciu au divorțat la doar un an jumătate de când s-au căsătorit și la un an de când a venit pe lume fiul lor, Răzvan. Cei doi au rămas în relații bune de dragul băiețelului, însă de curând fostul său soț s-a afișat cu altă femeie, situație destul de neplăcută pentru fosta solistă a trupei Mandinga

Elena Ionescu a dezvăluit că tânăra blondă alături de care a fost surprins Dragoș este fosta lui iubită și a ținut să precizeze că întotdeauna lucrurile se întâmplă cu un scop și că, probabil, acesta și-a dat seama de sentimentele pe care le are pentru fosta parteneră abia după ce a trecut printro căsătorie. Elena Ionescu le-a urat celor doi să fie fericiți: „E fosta lui iubită. Căsnicia asta a unit oamenii. Dacă asta a fost menirea mea… E domnişoara asistentă cu care el a fost înaintea mea. Poate uneori e bine să se întâmple nişte lucruri ca să îţi dai seama de situaţii. Am ajuns aici pentru că probabil a fost cel mai bine pentru amândoi. Căsnicia cu mine a unit două persoane care şi-au dat seama că sunt potriviţi. Doamne ajută să fie fericiţi! Povestea e lungă…”, – a declarat Elena Ionescu la un post de televiziune.

Elena Ionescu a explicat în repetate rânduri care au fost motivele care au condus la divorț. În prezent se concentrează pe carieră, artista lansând o piesă nouă cu un puternic mesaj, intitulată Ce e dragostea?, și pe creșterea băiețelului său, Răzvan.