Radio Simplu

El este primul bărbat din viața Andrei! Au format un cuplu timp de 2 ani și jumătate. Ce a pus capăt relației? „Îl iubea foarte mult și a făcut tot posibilul să se împace cu el, dar ..”

GALERIE FOTO (3)

Andra s-a căsătorit la doar 22 de ani cu prezentatorul TV Cătălin Măruță! Cuplul are împreună doi copii superbi, pe micuții David și Eva. Înainte de a-l cunoaște pe Cătălin, însă, Andra a avut o relație de doi ani și jumătate cu Dragoș Caploiu, membru al fostei trupe Groove. El este primul iubit al Andrei!

„Eu nu m-am certat cu Andra. Pur și simplu ne-am despărțit. Am fost împreună doi ani și jumătate. Ne-am despărțit cu o săptămână înainte de Cerbul de Aur și am hotărât atunci, de comun acord, să păstrăm distanța și să nu mai ținem legătura, nici măcar telefonic.

Asta pentru a nu-mi face nici mie și nici ei rău, mai ales că ea avea să se prezinte la festival. În ziua în care Andra urma să intre pe scenă, cu puțin timp înainte, i-am dat un mesaj. I-am urat succes. Asta a fost tot”, a povestit fostul iubit, potrivit Național.ro.

„S-au despărțit în septembrie 2005. Cu doar câteva zile înainte ca Andra să participe la «Cerbul de Aur» (n.r. unde a câștigat locul II la secțiunea «Interpretare»).