Radio Simplu

E oficial! Anunțul făcut de Felix Baumgartner după 5 ani de relație cu Mihaela Rădulescu: „Îți mulțumesc pentru toate momentele..”

GALERIE FOTO (4)

E oficial! În zorii acestei dimineți, Felix Baumgartner a făcut public un anunț important despre povestea de iubire pe care o trăiește alături de logodnica lui, Mihaela Rădulescu. Mesajul celebrului pilot vine la cinci ani de relație cu îndrăgita prezentatoare de la “MasterChef”. Vestea i-a surprins pe apropiați, dar și pe fanii cuplului.

Anunțul făcut de Felix Baumgartner după 5 ani de relație cu Mihaela Rădulescu
Felix Baumgartner (50 de ani) și Mihaela Rădulescu (50 de ani) trăiesc o poveste de dragoste care ar putea să-i inspire pe scenariștii din lumea întreagă. Flacăra iubirii dintre ei s-a aprins la scurt timp după ce s-au cunoscut când frumoasa prezentatoare a făcut un interviu cu el. Deși unii nu au crezut în relația lor, celor doi nu le-a păsat și s-au bucurat atât de viața personală pe care și-au construit-o împreună, cât și de reușitele de pe plan profesional.

Astăzi, 23 octombrie, Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner aniversează cinci ani de relație. În prezent, logodnicul prezentatoarei se află în Chicago și, cu două ore înainte de miezul nopții, el a făcut public un mesaj emoționant, care a fost însoțit de șase fotografii de album. Diferența de fus orar dintre România și Illinois este de opt ore și acesta este motivul pentru care pilotul “a furat” startul cu urările și surprizele din această zi specială din viața lui.

“Happy 5th anniversary my love. Thank you for all these outstanding moments together. I love you #felixbaumgartner #mihaelaradulescuschwartzenberg #anniversary (n.r.: Aniversarea cu numărul 5 să fie una fericită, iubirea mea. Îți mulțumesc pentru toate momentele remarcabile petrecute împreună. Te iubesc #felixbaumgartner #mihaelaradulescuschwartzenberg #aniversare)” este mesajul postat de logodnicul vedetei românce pe contul lui de Instagram.

Mihaela Rădulescu a ales să urce la 07:25, ora locală a României, o fotografie cu ea și Felix Baumgartner pe Instagram Stories. Ea a ales să pună doar trei stele pe imaginea care i-a cucerit pe internauți.

Hope they will be many many more!!!🌷🌷🌷 Best wishes from Chile (n.r.: Sper că vor fi foarte, foarte mulți!!! Urări de bine din Chile”,“You are the proof that true love still exist ❤️ Congratulations! (n.r.: Tu ești dovada că iubirea adevărată încă există. Felicitări!)”, “Cât mai mulți ani fericiți împreună!”, “You are fabulous together! Happy anniversary! (n.r.: Sunteți fabuloși împreună! Aniversare fericită)🤗😘😘🎉🎉🎉🎉”, “Love is great! (n.r.: Iubirea minunată!)” sunt cinci dintre comentariile strânse de postarea făcută de Felix Baumgartner.