Radio Simplu

E oficial! Adelina Pestrițu este cel mai bun influencer din România în 2019

Potrivit E! People Choice Awards, celebrele premii internationale din America, Adelina Pestrițu este cel mai bun influencer din România în 2019, premiu certificat de voturile oamenilor de pretutindeni!

Adelina Pestrițu este cel mai bun influencer din România în 2019, potrivit E! People Choice Awards, în urma voturilor oamenilor de pretutindeni înregistrate în perioada 4 septembrie – 18 octombrie. Diferența între Adelina Pestritu și următorul clasat a fost de mai bine de un milion de voturi.

xtrem de emoționată, cu lacrimi în ochi și zâmbet larg pe față, Adelina Pestritu a urcat pe scenă pentru a primi trofeul, venit special din Los Angeles pentru gala de decernare locală a celebrelor premii, care a avut loc pe 31 octombrie, la Nuba.

Adelina Pestrițu va fi premiată în Los Angeles
În calitate de Best Romanian Influencer’, Adelina va participa la gala internațională E! Peoples Choice Awards din 10 noiembrie, care va avea loc în America, la Santa Monica, Los Angeles, unde sunt așteptați și Kim Kardashian, Taylor Swift, Ariana Grande, Billie Eilish, Miley Cyrus, Camila Cabello, Pink, Cardi B, Ed Sheeran, Drake, Shawn Mendes, Travis Scott, Khalid, Lil Nas X sau reprezentanți ai producțiilor ‘The Lion King’, ‘Spider-Man: Far From Home’, ‘Stranger Things’, ‘The Walking Dead’, ‘Riverdale’.

„Este un sentiment copleșitor ce simt acum”
Îmi vine să plâng, dar și să râd în hohote, este un sentiment copleșitor ce simt acum. Pentru mine a fost ca un vis împlinit când am aflat că sunt pe lista de nominalizați la aceste premii atât de importante pe plan internațional, așa că acum, după ce am aflat vestea cea mare, simt că toată lumea e a mea.