Radio Simplu

DRUM INUNDAT! Două sate izolate (FOTO+VIDEO)

Ploile abundente din ultimele ore au adus și primele probleme pe drumurile din județ. Două sate sunt în prezent izolate după ce drumul principal din comună a fost inundat.

Este vorba despre două sate din comuna Lopătari. Chirani și Săreni sunt izolate, după ce drumul care face legătura dintre acestea și centru comunei a fost distrus de ploile din ultimele ore.

Topirea zăpezii, care a venit la pachet cu ploi abundente, au creat mari probleme în comună. Încă de ieri se intervine cu utilaje pentru a fi reparate stricăciunile produse pe mai multe drumuri comunale. De data aceasta, însă, situația e cu mult mai gravă. Apele umflate ale râului Slănic au distrus drumul care duce către cele două sate, Iar până când ploaia nu se oprește, nu se poate face mare lucru.

”Azi am intervenit de urgență în câteva zone afectate de apă, situația este sub control. Cum se mai potolește Slănicul intervenim la Săreni, iar în perioada următoare facilităm accesul pe izvorul din panta de la școala Malu Roșu”, a spus Claudiu Constantin, primarul comunei Lopătari.

Citeste continuarea AICI.