Radio Simplu

Dramă uriașă pentru tatăl Gabrielei Cristea! E dispărut de luni bune! Ce spun vecinii lui Eugeniu: „Noi știm că e…”

Tatăl Gabrielei Cristea, bolnav de ani buni, nu mai vorbește cu celebra lui fată.

Prezentatoarea tv Gabriela Cristea nu mai vorbește de ani buni cu tatăl ei, Eugeniu Cristea, netrecând peste reproșurile pe care părinții i le-ar fi făcut în tinerețe. De altfel, din acest motiv vedeta nu a fost prezentă nici la înmormântarea mamei ei, Didina, care s-a stins din viață pe 8 iunie 2010, la doar 57 de ani, răpusă de o boală cruntă.

După moartea soției, părintele Gabrielei s-a confruntat cu tot mai multe probleme medicale, printre care diabetul și blocaje ale sistemului circulator, Eugeniu Cristea ajungând la cuțit în ianuarie 2017, când i s-a amputat un picior.

Pe lângă asta, bărbatul a mai suferit 5 infarcturi, dar spre norocul lui a avut-o alături pe partenera lui, Pușa Miron, femeia care are grijă de el din 2016. „De un an de zile il ajut, ma chinui cu el, dar nu mai pot, va spun ca nu mai pot. Ma trezesc noaptea sa vad daca mai sufla, ii pun mana la gura. E greu cu banii. E langa mine, e omul de langa mine. Exista totusi un sentiment, altfel nu as fi stat langa el”, povestea Pușa Miron în 2017, la Kanal D.

În toamna anului trecut, reporterii WOWbiz.ro s-au deplasat pe strada pe care locuiește Eugeniu Cristea, pentru a se interesa de soarta acestuia. Ne-a deschis chiar doamna Pușa, care ne-a declarat scurt următoarele în așteptarea factorului poștal: ”Eugeniu e bine, dar nu insistați, nu are și nu avem nimic de declarat”. La plecare, însă, doi vecini ne-au abordat și ne-au spus varianta lor de adevăr: ”Îl căutați pe tatăl Gabrielei? Păi pe el nu-l mai găsiți aici, la adresă, e de ceva vreme la un cămin de bătrâni sau azil. Noi știm că e la azil acum, sigur!”, au mărturisit aceștia.

Sursa wowbiz.ro