Radio Simplu

Drama trăită de Lidia Buble în copilărie. A fost bătută: „Mi s-a întâmplat de multe ori să…”

Lidia Buble a dezvăluit detalii mai puțin știute din copilăria ei. Vedeta și-a amintit de momentul în care a primit bătaie în fața tuturor colegilor.

Lidia Buble este una dintre cele mai îndrăgite cântărețe din România, iar dacă mulți cunosc faptul că vedeta provine dintr-o familie numeroasă, puțini știu că în copilărie, aceasta era asupru pedepsită în momentul în care greșea.
Lidia Buble, dezvăluiri din copilărie
Cunoscută pentru sinceritatea de care a dat dovadă mereu, Lidia nu s-a ascuns niciodată și a vorbit deschis despre viața ei. Așa cum a făcut-o și acum, într-o emisiune tv, unde a dezvăluit un lucru neștiut din copilăria ei. Cântăreața provine dintr-o famile credincioasă și cu frică de Dumnezeu, iar părinții au învățat-o încă de la o vârstă fragedă că regulile trebuie respectate, iar dacă greșea când era mică, își primea și pedeapsa meritată.

„Mi s-a întâmplat de multe ori să dorm pe preș. Dacă întârziam peste ora 10, auzeam: du-te de unde ai venit!”, a spus Lidia într-o emisiune tv.

Cântăreața a mai spus și că, dintre toți frații ei, ea a fost cea mai des pedepsită, ba chiar a primit și bătaie atunci când era mică. Vedeta nu poate să uite momentul în care, după o gafă mare, a fost bătută de față cu toți colegii ei de școală.
”A venit tata la școală, făcusem eu o gafă foarte mare și m-a bătut de față cu toți colegii. Păi atunci îmi venea să fac o groapă mare și să intru în pământ. M-am simțit prost, îți dai seama!”, a mai spus Lidia Buble.