Radio Simplu

Dramă teribilă pentru doi tineri proaspăt căsătoriţi. Casa lor s-a făcut scrum, la câteva ore după ce au plecat în luna de miere

Doi tineri proaspăt căsătoriţi din Buzău trec prin clipe dramatice din cauza unei adevărate tragedii care a avut loc în familie, imediat după nuntă. La doar câteva ore după ce au plecat în luna de miere, cei doi soţi au fost sunaţi şi înştiinţaţi că le-a luat casa foc.

Casa celor doi tineri s-a făcut scrum
Iulia şi Florin Rotaru s-au căsătorit săptămâna trecută, iar totul a fost cum nu se poate mai frumos. Cei doi au petrecut şi s-au simţit bine în compania oamenilor care le-au fost alături. La scurt timp după nuntă, Florin şi Iulia au decis să plece în luna de miere. Cei doi au plecat dimineaţă, spre Braşov, însă nici nu au ajuns bine pentru că au fost sunaţi să li se spună că locuinţa lor a luat foc.

Iulia şi Florin Rotaru au rămas doar cu hainele de pe ei şi cu o sumă modică din darul de nuntă. Restul banilor erau lăsaţi acasă, într-un şifonier, care la rândul lui s-a făcut scrum. La fel şi maşina pe care o aveau în curte. Acum, cei doi soţi sunt disperaţi, mai ales că Iulia este însărcinată, iar cei doi mai au deja un copilaş.

„160 de milioane am strâns la nuntă. 50 de milioane am plătit datoriile, 35 de milioane am luat la noi, iar 75 de milioane i-am pus într-un șifonier. În incendiu a ars șifonierul cu totul, inclusiv banii. Am pierdut tot, ne-au mai rămas doar banii luați la noi”, au spus cei doi soți, potrivit Buzoienii.ro.

Probleme pesete probleme pentru cei doi soţi
Odată cu tragedia legată de casă, cei doi au rămas pe drumuri. În plus, peste câteva luni vor deveni din nou părinţi, însă din păcate, Iulia nu a lucrat timp de un an, astfel că nu va putea primi indemnizaţie de creştere a copilului. În plus, sprijinul este redus din partea familiei lui Florin, asta pentru că tatăl său este paralizat şi stă la pat. Acum, cei doi soţi îi roagă cu lacrimi în ochi pe toţi cei care îi pot ajuta să o facă aşa cum pot, pentru că nu vor să-i prindă iarna locuind la rude şi, mai ales, să le deranjeze pe acestea.