Radio Simplu

”DONJUANII” ROMÂNIEI AU PLECAT CU MÂNA GOALĂ DIN BOA!

GALERIE FOTO (2)

Se poate spune că s-a format o ”frăție” între Giani Kiriță și Cătălin Cazacu, după participarea lor la celebrul reality-show Exatlon, filmat în Republica Dominicană. Cei doi sunt nedespărțiți, nu mai vorbim că nu pot unul fără celălalt atunci când e vorba de cluburi. Giani și Cătălin s-au dezlănțuit în BOA – Beat of Angels Bucharest, zilele trecute. Ce-i drept, nu chiar așa cum o făceau în celebrele bătălii dintre ”Faimoși” și ”Războinici”… Iar CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a fost pe fază și vă prezintă imagini în exclusivitate.

Giani Kiriță și Cătălin Cazacu sunt faimoși și în afara show-ului TV Exatlon, pentru că unde apar ei este spectacol. Și oamenii chiar apar pe la diferite evenimente, invitați pentru a face atmosferă. De data aceasta, s-au încins într-un celebru club din București, BOA – Beat of Angels, în urmă cu doar câteva zile. S-au așezat la bar și au început ofensiva. Au comandat, abia au fost auziți în ”infernul” din club, dar băuturile le-au apărut în față. Așa că treaba fusese rezolvată pe jumătate.

Cei doi, între altele, cu ochii lipiți de dansatoarele de la bară, au ciocnit, așa, ca de început de an, și au sorbit adânc din băuturile care-ți dau muuuult curaj. Încă un rând și, uite așa, cheful de ”agățat” a apărut instant. Și dacă nici de acolo nu aveai de unde alege, atunci… Dar, ghinion! Cei doi foști ”Războinici” la Exatlon, apoi ”Vulturi de noapte” au plecat cu mâna goală din club, să spunem așa. Ei, nu-i bai, s-au distrat toată noaptea și au vorbit de au pierdut șirul povestirilor. Și dacă nici ei nu au multe de spus…

Giani Kiriță a vrut să revină în fotbal
Anul trecut, când antrenor la Dinamo era Mircea Rednic, Giani Kiriță a fost la un pas de a reveni acolo unde și-a făcut un nume, în fotbal. Asta după ce declarat că s-a săturat de ”Exatlon”, competiția unde a fost și concurent, o dată, și antrenor, în două rânduri. „Nu-mi mai trebuie. Aș mai accepta această postură, cea de antrenor, dacă mă lasă pe mine să fac castingul, să aleg concurenții”, a spus Kiriță.