Radio Simplu

Doliu uriaș în România. A murit un mare om de televiziune

Este doliu uriaș în presa in România. Un mare om de televiziune, cu o carieră imensă în spate, a încetat din viață. Teribila veste i-a lăsat cu gura căscată atât pe fani, cât și pe apropiații acestuia.

Presa din România este în stare de șoc. Este doliu uriaș la Televiziunea Națională. Nimeni nu se aștepta la o asemenea veste tristă. Un cunoscut om de televiziune a avut parte de o moarte tulburătoare.

Doliu în presa din România
Este vorba despre Cosmin Andrei care a lăsat în spate o carieră impresionantă, la Televiziunea Națională. Acesta era producător al celei mai longevive emisiuni de la TVR, Viața Satului. Cosmin Andrei a încetat din viață joi, dar deocamdată nu se cunosc cauzele decesului.

Anunțul cumplit a fost făcut pe o rețea de socializare de către un apropiat, Daniel Butănoiu. „Din păcate ,pe seara ,am primit o veste trista legata de Cosmin Andrei de la Viata Satului cum ca nu mai este printre noi! Cumplit! A plecat dintre noi împrieteniți, un tata, un profesionist, un OM! Condoleanțe familiei!”, a scris acesta pe o rețea de socializare.

De-a lungul carierei de jurnalist la TVR, Cosmin Andrei a primit mai multe premii importante pentru cariera din televiiune. Unul dintre acestea a fost primit în 2015, la galele APTR. A primit o distincție pentru emisiunea Viața Satului, alături de colegul său, Gabriel Gherghescu.