Radio Simplu

Doliu uriaș în politică! Un cunocut politician, decedat la doar 49 de ani. Tragedia momentului

Este doliu în lumea politică din România. O cunoscută personalitate politică a pierdut lupta cu noul coronavirus. Acesta a murit cu doar câteva zile înainte de organizarea alegerilor locale. Ce mesaj a transmis bărbatul cu doar câteva zile înainte să moară?

Este vorba despre Bogdan Simion, candidat din partea PER la funcţia de primar al comunei Vulcana Pandele. Bărbatul a decedat la vârsta de doar 49 de ani, marți, la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Târgovişte, după ce a pierdut lupta cu noul coronavirus.

Pe lângă implicarea din lumea politcă, Bogdan Simion a fost fondatorul site-ului dambovitanews.ro.

Bărbatul a fost infectat cu noul coronavirus în urmă cu câteva zile, iar starea sa de sănătate s-a înrăutăţit din a şasea zi de internare, când a dezvoltat insuficienţă respiratorie severă şi a intrat în comă, fiind intubat.

El s-a făcut remarcat după ce și-a obișnuit alegătorii cu o conversație deschisă, prin transmisiuni live pe facbeook, chiar de pe patul de spital unde era internat.

Surse medicale au declarat pentru targovistenews.ro că pacientul s-a simţit foarte rău din a şasea zi de internare, când a dezvoltat insuficienţă respiratorie severă.

“A fost intubat şi ventilat mecanic, a beneficiat de maximum de medicaţie, i s-a administrat Remdesivir, un medicament foarte bun, I s-a administrat chiar şi plasmă cu anticorpi şi i s-au asociat şi trei antibiotice. Am făcut tot ce era omeneşte posibil pentru a-l salva”, au spus specialiștii.

Totodată, un alt lucru menționat este faptul că Bogdan Simion nu era cunoscut cu afecţiuni medicale.

Știa că o să moară?
Situația devine din ce în ce mai cutremurătoare având în vedere una dintre postările candidatului la funcția de primar. Acesta spunea că singura şansă a contracandidatului său este ca el să moară.

„Şi dacă voi muri tot voi câştiga, că nu mă mai pot scoate de pe buletinul de vot”, spunea Simion.

De asemenea, cu doar câteva zile în urmă, pe data de 6 septembrie, Bogdan Simion era optimist și își informa alegătorii că va reveni în cursa electorală de la Vulcana Pandele, acolo unde candida la funcţia de primar din partea PER.

Tragedia din familia candidatului la Primărie nu se oprește aici, se pare că și soția sa este infectată cu noul coronavirus.