Radio Simplu

Doliu la Puterea Dragostei! „A murit în accident. Nu pot să cred!”

Andreea Pirui de la Puterea Dragostei a apărut în lacrimi în emisiune.

Andreea Pirui este în doliu. În timp ce se afla la filmări, concurenta de la Puterea Dragostei a aflat că o rudă a încetat din viață. Este vorba despre un verișor, care a murit într-un accident.

Andreea Pirui a intrat plângând în casă, iar Ella a întrebat-o ce a pățit. Concurenta a spus câteva cuvinte despre tragedia care s-a abătut asupra familiei ei, apoi a ieșit afară.

„Mi-a murit un vâr în accident, acum. Nu pot să cred. Avea 28 de ani. Avea doi copii. Sunt distrusă, nu pot să cred. Eu nu cred așa ceva”, a spus Andreea Pirui în emisiune. Ligi, cea mai bună prietenă, a luat-o în brațe. Ceilalți concurenți i-au transmis condoleanțe.

„E în șoc”, a concluzionat Andreea Oprică.

Marius de la Puterea Dragostei s-a afișat cu o altă fată, iar Andreea Pirui a văzut pozele cu ei doi
Pe Andreea Pirui a dat-o de gol Manuela Oprișiu. Cele două s-au întâlnit recent într-un club din Sibiu, unde au fost invitate speciale, alături de Ligi.

„Andreea a fost supărată la Sibiu pentru că a primit poze cu Marius în mall cu cineva. Era supărată, însă Marius i-a zis că era doar o prietenă. Și eu cred asta pentru că Marius e deștept, știe că lumea îl cunoaște și nu s-ar fi afișat așa în public, riscând să se afle. Dar mie, reacția Andreei mi-a dovedit faptul că este îndrăgostită”, ne-a povestit Manuela Oprișiu.

Citeste si: Adevărul despre relaţia dintre Ella şi Jador! Ce s-a întâmplat,de fapt, în noaptea petrecută împreună
Andreea Pirui și Marius s-au certat în urmă cu câteva zile chiar în emisiune. Totul a pornit de la faptul că Marius a refuzat să-i dea Andreei, parolele de la conturile sale de socializare. Andreea Pirui i-a dezvăluit apoi discuția lui Ligi: „Nu e că nu mi-a dat parola, vorbele pe care le-a spus: „Niciodata n-o să-ți dau eu ție parola”.