Radio Simplu

Doliu în România. A murit la doar 57 de ani! Petre Daea a făcut cel mai teribil anunț

Petre Daea, fostul ministru al Agriculturii, a postat pe pagina sa de Facebook că fostul director general adjunct al CRFIR 2 Constanța, Anghel Panait, a murit. Acesta a mai scris că decesul acestuia a fost unul subit și transmite condoleanțe familiei.

”O veste tristă!
Astăzi, la vârsta de 57 de ani, s-a stins din viață colaboratorul nostru Anghel PANAIT, fost director general adjunct al CRFIR 2 Constanța.

Moartea subită ne-a întristat pe toți.
Cu prețuirea în suflet pentru munca depusă și regretul că ne-a părăsit, transmitem condoleanțe familiei.
Dumnezeu sa-l odihnească!”, este emsajul lui Petre Daea.

Cine a fost Anghel Panait
Renumitul profesor Anghel Panait a murit miercuri dimineața după ce a suferit un infarct. Acesta a fost, pentru o perioadă, viceprimar al orașului Constanța, între anii 1999 – 2000.

Anghel Panait era profesor la Facultatea de Ştiinţe Economice din cadrul Universităţii Ovidius.

Totodată, a fost director General Adjunct -Centrul Regional pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale 2 Sud-Est Constanţa din anul 2012.

Comunitatea academică a Universității Ovidius din Constanța a trimis un mesaj în acest context
”Ne exprimăm regretul profund la vestea decesului prematur al conf.univ.dr. Anghel Panait, din cadrul Facultății de Științe Economice – Departamentul de Economie Generală. Profesorul Panait a fost un profesionist desăvârșit, un bun coleg și un bun dascăl pentru studenți.

Ne exprimăm pe această cale toată gratitudinea pentru tot ceea ce a făcut domnul profesor Panait pentru UOC din postura de director al Centrului ID-IFR (2012) și de director de programe și parteneriate cu organizații publice și private (2004-2012).

Transmitem sincere condoleanțe familiei îndurerate și tuturor celor care l-au cunoscut. Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, transmite comunitatea academică a Universității „Ovidius” din Constanța.