Radio Simplu

Doliu în Poliția Română. S-a stins din viață Mădălina Cojocariu, la doar 33 de ani

Este doliu la M.A.I. Mădălina Cojocariu, una dintre cele mai dedicate polițiste în meseria ei, a murit aseară, la doar 33 de ani, după o perioadă de luptă cu o maladie cumplită.

Mădălina Cojocaru a murit la doar 33 de ani
Mădălina Cojocariu fusese diagnosticată cu cancerul, boală cu care s-a luptat în tăcere. A fost una dintre cele mai active angajate ale Ministerului Afacerilor Interne, apreciată pentru munca pe care a depus-o de-a lungul anilor.

A fost angajată la Inspectoratul de Poliție Județeană Constanța începând cu anul 2006 și la Biroul Juridic al Secției 3 de Poliție din orașul de la mare, scrie adevărul.ro.

A trecut în corpul ofițerilor în anul 2017, iar de atunci s-a ocupat de investigarea criminalității economice. Cei de la IPJ Constanța au aflat durerea cu durere în suflet, iar conducerea este alături de familia îndoliată căreia i-a transmis sincere condoleanțe.

Mădălina fusese diagnosticată cu cancer la colon la scurtă vreme după ce l-a născut pe unicul ei copil, un băiețel.

Acesta va crește și va afla că mama lui a fost o eroină, că s-a luptat să îi fie bine până în ultima clipă.

Mădălina a urmat un tratament la o clinică din Turcia, dar din cauza lipsei banilor, a fost nevoită să îl întrerupă așa că s-a întors în țară.

Mădălina Cojocariu a încercat un al doilea tratament, de data asta în Germania, dar cancerul s-a extins apoi la plămâni, complicând și mai mult situația.

Pe lângă o polițistă bună, a fost și o femeie cu sufletul mare. Mădălina, în ciuda problemelor de sănătate pe care le avea, s-a implicat într-o serie de acte caritabile.

Pe 8 decembrie a postat pe Facebook cazul unui tânăr pe nume Mihăiță, diagnosticat cu fibroză chistică. Angajata M.A.I. i-a rugat prin partajarea poveștii lui Mihai să îl ajute cu orice donație.