Radio Simplu

DOLIU ÎN LUMEA SPORTULUI. A MURIT TITI IONESCU, CONDUCĂTOR AL SPORTULUI DÂMBOVIŢEAN

Constantin Titi Ionescu, conducător al fotbalului, voleiului masculin şi baschetului feminin targoviștean cu care a obţinut performanţe notabile timp de peste patru decenii şi jumătate a încetat din viaţă după o grea suferinţă, la 83 de ani.

„Component al echipei care a urcat oraşul pentru prima dată în Divizia A de fotbal în 1961, Titel, devenit între timp nea Titi, s-a dus lângă bunii lui prieteni Valentin Stănescu, Eugen Popescu, Nicolae Proca, Nae şi Gigi Tătaru, Gheorghe Predoi, Gheorghe şi Florin Rădulescu, Nicolae Dobrin, Dumitru Tică Gheorghe, Claudius Sava, Nicolae Kallo, Florin Grigore, Ioan Valerian, Sandu Marin, Gheorghe Mandrila, Gheorghe Voinea, Cristian Teodorescu, Mircea Ionescu, Mihai Buciumeanu şi alţi iluştri oameni de sport care au activat în urbea Turnului Chindiei. Dumnezeu să-l odihnească-n pace”, a transmis Virginia Ionescu, soţia sa, potrivit adevarul.ro.

Citeste si
Vintilă, pe urmele lui Reghecampf! Ce decizie a luat antrenorul FCSB după meciul cu Gaz Metan

FCSB s-a impus cu Gaz Metan, scor 2-0, iar Bogdan Vintilă a ținut să-și răsplătească jucătorii. Antrenorul de 47 de ani vrea să formeze un grup unit și încearcă să urmeze modelul lui Laurențiu Reghecampf. Tehnicianul roș-albaștrilor a decis ca a doua zi după meci să-și scoată elevii la masă.

După partida cu Gaz Metan, Vintilă și-a ținut jucătorii în cantonament, iar în dimineața următoare aceștia au făcut o ușoară refecere. Tehnicianul i-a lăsat să plece mai apoi acasă, iar pe seară s-au văzut cu toții la o masă. Nu este pentru prima dată când roș-albaștrii se întâlnesc pentru a lua masa împreună, în acest sezon. Chiar liderul vestiarului, Mihai Pintilii, și-a chemat toți colegii la el acasa, în urmă cu câteva luni.

Laurențiu Reghecampf este antrenorul care a reușit să facă performanță cu echipa lui Gigi Becali, după ce a reușit să formeze un grup unit. Fostul antrenor al roș-albaștrilor avea obiceiul să-și invite jucătorii la grătar pentru a se destinde și a socializa.

Bogdan Andone face același lucru la Astra
Bogdan Andone face același lucru la Astra. Tehnicianul giurgiuvenilor îi ține pe jucători uniți, iar din când în când le dă voie să bea un spriț sau să facă grătar după anumite meciuri, sau chiar înainte, pentru a mai destinde atmosfera. Faptul că jucătorii de la Astra formează un grup unit se vede în jocul echipei, care este pe locul secund în Liga 1, la un punct de lider.

”Când timpul și rezultatele îți permit, nu e nicio problemă. Un pahar de vin sau un grătar sunt binevenite. Atmosfera va fi mai bună, unitatea dintre băieți va fi mai bună. Sunt importante aceste lucruri. E bine uneori să stai la un pahar de vin cu băieții, pentru că altfel vorbesc și ei, spun și alte lucruri”, susține Andone.

Loading...