Radio Simplu

Doi câini fără stăpân se ascundeau în curtea şcolii de mai multe săptămâni

Se întâmplă uneori ca nu toate misiunile de salvare a câinilor fără stăpân să fie un real succes.

Nu puţini patrupezi sunt cei care au trăit adevărate drame, lucru care îi împiedică total să mai aibă încredere în oameni şi fug cât îi ţin picioarele atunci când cineva încearcă să se apropie de ei.

Din fericire, există oameni cu sufletul mare care nu se dau bătuţi atunci când vine vorba de salvarea acestora.

După săptămâni întregi în care nenumăraţi oameni au făcut tot posibilul pentru a recupera de pe stradă doi căţeluşi fără stăpân, ultima speranţă stătea în mâinile voluntarilor de la asociaţia „Hope for Paws”.

Cei doi patrupezi se refugiaseră în cele din urmă în curtea unei şcoli şi reuşiseră să facă tot posibilul pentru a nu fi capturaţi.

Eldad Hagar şi Loreta Frankonyte s-au deplasat la faţa locului şi înainte de a da ochii cu cei doi câini au securizat toate ieşirile.

În acest mod, misiunea de salvare avea stabilit un perimetru restrâns şi cu toţi sperau că lucrurile vor merge mult mai uşor.

Yogi şi Boo-Boo nu s-au arătat a fi prea încântaţi de prezenţa oamenilor şi au încercat din răspunderi să găsească o cale de evadare.

Yogi a fost primul căţeluş prins, iar dacă în cazul său lucrurile au părut mai simple, micuţul Boo-Boo le-a dat ceva bătăi de cap salvatorilor.

De această dată însă, toate eforturile au dat roade, iar pe micuţii căţeluşi îi aştepta o viaţă frumoasă, lipsită de griji şi plină de dragoste.

După ce au fost duşi la veterinar pentru un control de rutină şi pentru a scăpa de paraziţi, aceştia şi-au găsit locul într-un cămin adoptiv şi destul de repede ei au înţeles că nu au de ce să fugă de oamenii minunaţi din jurul lor.