Radio Simplu

Doamne, cum arată Ella de la Puterea Dragostei NEMACHIATĂ! A făcut tot posibilul să-şi ascundă semnele de pe ten, dar până la urmă a fost surprinsă nefardată:

GALERIE FOTO (2)

Ella de la Puterea Dragostei, nemachiată! Tânăra are nişte semne pe faţă, dar are grijă să le acopere înainte de întâlnirea cu telespectatorii.

Ella de la Puterea Dragostei este o femeie extrem de frumoasă, care a cucerit telespectatorii show-ului matrimonial numărul 1 în România cu sensibilitatea şi răbdarea ei. Bruneta este îndrăgostită de Jador, dar artistul este indecis şi, când spune că vrea să fie cu tânăra, când se îndepărtează brusc de aceasta.

Ei bine, aspectul fizic, dar şi caracterul protagonistei noastre au atras mulţi bărbaţi din casă, clujeanca având parcă un magnet pentru reprezentanţii sexului tare. Şi, da, indiferent dacă o susţinem sau nu, trebuie să recunoaştem că Ella este superbă.

Concurenta de la Puterea Dragostei a avut însă grijă, întotdeauna, să apară machiată perfect în faţa camerelor de filmat. Dacă pe Roxana, Bianca, Simina, Raluca, Andreea Pirui sau Andra Volos le-am văzut fără pic de fard pe ten, bruneta a fost atentă să nu fie surprinsă fără rimel, pudra, blush, gene false, ruj, tuş şi fond de ten pe chip.

Se pare că protagonista noastră a avut o acnee juvenilă netratată şi a rămas cu semne inestetice pe faţă. Nu e însă un capăt de ţară, Ella reuşind să îşi acopere cu măiestrie aceste mici imperfecţiuni.

Camera a reuşit o singură dată să o surprindă pe tânără cu un strat mai subţire de fond de ten pe faţă şi se poate observa, e adevărat, că are nişte mici coşuri şi alte urme de acnee. Asta nu îi strică însă, absolut deloc, farmecul şi frumuseţea.