Radio Simplu

Doamne, ce truc genial a folosit Oana Roman să pară foarte slabă! Raluca Bădulescu a rămas şocată! „Le recomand o astfel de rochie tuturor femeilor”

GALERIE FOTO (2)

Oana Roman a folosit un truc genial să pară mai slabă! Raluca Bădulescu a fost extrem de încântată!

Oana Roman a fost destinatara multor răutăţi şi glume greu de tolerat de-a lungul timpului. Majoritatea atacurilor au avut ca ţintă kilogramele în plus ale fostei prezentatoare tv, iar aceasta a mărturisit ca s-a luptat cu depresia pentru că nu mai suporta umilinţele gratuite venite din toate părţile.

Ei bine, de ceva timp, pe tot globul se duc adevărate campanii menite să promoveze ideea ca frumuseţea nu inseamnă doar 90-60-90 şi ca urmaşele Evei rubensiene pot fi de asemenea modele sau manechine.De curând însă, convinsă nişte prieteni foarte buni, specialistul în PR a luat decizia să slăbească cu ajutorul unor proceduri inovative ale unei clinici de remodelare corporală.

Oana Roman a folosit un truc genial să pară mai slabă! „Mânecile acelea i-au făcut talia să pară extrem de subţire”
Interesant este că, deşi şi-a schimbat de puţin timp stilul de viaţă, Oana are un tonus excelent, arată foarte bine, iar la nunta Adelinei Pestriţu a arătat minunat, după cum au remarcat toţi cei prezenţi la petrecerea anului.

Raluca Bădulescu a a fost extrem de încântată de look-ul Oanei, dar şi de trucul folosit de aceasta să pară foarte slabă.

„Vă spun cu mâna pe inimă că este cea mai frumoasă rochie pe care a purtat-o Oana vreodată. Şi nu spun asta pentru că îmi este prietenă, că ştiţi deja că, dacă ar fi greşit, aş fi taxat-o indiferent de relaţia mea cu ea. Dragilor, Oana Roman a arătat impecabil. A folosit un truc genial pentru că mânecile acelea i-au făcut talia să pară extrem de subtire. Mi-a plăcut la nebunie creaţia ei şi le recomand o astfel de rochie tuturor doamnelor şi domnişoarelor, indiferent de vârstă”, a declarat Raluca Bădulescu.